Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dlaczego Polacy sa dla siebie tacy chamscy?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20154)

Thompson 18-12-2004 19:36

Dlaczego Polacy sa dla siebie tacy chamscy??

Wpisujcie tutaj swoje opinie i sugestie, co mozemy porpawic. Ja sam sie spotkałem z chamstwem maksymalnym ale to juz nie wazne. Wpisujcie swoje historie (przykłady z tibii), lub znajomych. CYA IN HARMONIA

:lucznik: Harmonia 23lvl/11mlvl skille 55/33 (wciąż rosną)

Kredi 18-12-2004 19:47

Bo polacy tacy są :( i niezmienisz ludzi... " Co kraj to obyczaj"

Shein Silvershadow 18-12-2004 19:53

Jakoś dla mnie się bardziej liczy to, że polacy są chamscy do obcokrajowców - budują porządnym ludziom wspaniałą opinię, naprawdę...

Dylouo 18-12-2004 20:05

Ja, dylouo

:sword:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thompson
Wpisujcie tutaj swoje opinie i sugestie, co mozemy porpawic. Ja sam sie spotkałem z chamstwem maksymalnym ale to juz nie wazne. Wpisujcie swoje historie (przykłady z tibii), lub znajomych. CYA IN HARMONIA

:lucznik: Harmonia 23lvl/11mlvl skille 55/33 (wciąż rosną)

X( Cze jestem na mainie od jakiegos tygodnia i spotkalem sie z wieloma hamstwami polakow, i nie tylko.
Kiedys kiedy bylem w podróży na rotwoarmy zaatakowal mnie jakis gosc. Nie wiem czy to polak ale mial 20 lvl. Bylo to w podziemiach, więc zaatakowal mnie jakims czarem dla tego, że ja zauwazylem rota i go zatakowalem.
Ucieklem do miasta i w dp podszedl do mnie jakis inny gosc i powiedzial mi , ze mnie zabije bo (czytajcie uwaznie) ZAATAKOWALEM JEGO KOLEGE W PODZIEMIACH! CZY TO NIE DZIWNE??ATAKOWAC CZLOWIEKA I OSKARZAC GO O ATAK :wiking: ?? Malo tego, żądal ode mnie 100 gp i MOZE wtedy mnie nie zabije!!

Dylouo z thais. GALANA

lvl 9 skilse 30/29

japa21 18-12-2004 20:10

Ehhh...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dylouo
:sword:

X( Cze jestem na mainie od jakiegos tygodnia i spotkalem sie z wieloma hamstwami polakow, i nie tylko.
Kiedys kiedy bylem w podróży na rotwoarmy zaatakowal mnie jakis gosc. Nie wiem czy to polak ale mial 20 lvl. Bylo to w podziemiach, więc zaatakowal mnie jakims czarem dla tego, że ja zauwazylem rota i go zatakowalem.
Ucieklem do miasta i w dp podszedl do mnie jakis inny gosc i powiedzial mi , ze mnie zabije bo (czytajcie uwaznie) ZAATAKOWALEM JEGO KOLEGE W PODZIEMIACH! CZY TO NIE DZIWNE??ATAKOWAC CZLOWIEKA I OSKARZAC GO O ATAK :wiking: ?? Malo tego, żądal ode mnie 100 gp i MOZE wtedy mnie nie zabije!!

Dylouo z thais. GALANA

lvl 9 skilse 30/29

Stary, przyzwyczaj się. Niestety tak to w Tibi jest. Jeśli nie chcesz być stale zabijany przez jakichs cfaniaczków, to przenies się na serwery non PvP, ale tam chamstwo to zabieranie potworków, lootbagów, odcinanie przejścia itp. Po prosto chamstwo opanowało Tibie...

Pinky 18-12-2004 20:48

Sadze że Polacy i nie tylko,lubia rywalizacje i demonstrowanie swoich sił .

Bruenor 18-12-2004 20:52

A ja sądze, że Polacy po prostu tacy są ;)

Kiperr 18-12-2004 20:58

Jeżeli chodzi o mnie...staram sie być miły (zależy też od osoby , gdy naprzykład na początku zdania słysze "Hej jesteś moim idolem , daj mi coś plz jestem hacked plz" to od razu inaczej traktuje takiego kolesia).
Lecz prawie każdemu mogą nerwy popuścić , jeżeli tuż po zalogowaniu natrafiasz na kolesia z którym nie masz zamiaru gadać , ale on za cholere ci spokoju dać.
Ja tak mam ciągle ZA często.
To jeżeli o mnie chodzi.
Jeżeli chodzi o reszte...no cóż zależy od człowieka....

Nagrix 18-12-2004 22:06

Ja też spotkałem się z chamstwem ze strony polaka

Szedłem sobie z Venore na swamp trolle ( te na południu ) no i podszedł do mnie jakiś gościu. Coś tam powiedział cześć itd. i nagle mnie zaatakował i chciał zabić. Ledwo co do dp mi się udało uciec ... . Dosłownie bez powodu chciał upolować rodaka.
- Chamstwo się szerzy :(

p.l 18-12-2004 22:16

Dlaczego?
zobacz polskie realia, wszędzie możesz dostać w zęby bez powodu, albo stracić wszystko co masz przy sobie ... popatrz na to co się dzieje w polskich szkołach, na podwórkach ... na zachowanie tej "młodzieży" ...

dlatego jak można wymagać kultury od nich?

Hoxiu 18-12-2004 22:20

ja też gram na harmoni, no i:
z tego co przeżytłem moge wywnioskować, że :
1. Jak trenujesz/bijesz potworki i mówisz coś w stylu mine on atakuje twoje potworki, 80% szans iż jest to polak :)
2. Jeżeli jakiś koleś zachęca Cię do wspólnego polowania ( ej chodź za mną coś ci pokaże/idziesz na ghule? obronie cie -ofkurs po angielsku) około 90% szans iż jest to polak :) Naprawdę, gram na Harmoni już kilka miesięcy, na serverze jestem dużo czasu, w różnych miejscach i wszędzie są nooby :(

A tak wogole to od kilku dni nachodzi mnie kilku noobów - Focus Sorcerer ( jakoś tak :D ), Uncle Zilla ( 22palek z łukiem na trollach )... szkoda gadać

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45.