![]() |
Dlaczego Polacy sa dla siebie tacy chamscy??
Wpisujcie tutaj swoje opinie i sugestie, co mozemy porpawic. Ja sam sie spotkałem z chamstwem maksymalnym ale to juz nie wazne. Wpisujcie swoje historie (przykłady z tibii), lub znajomych. CYA IN HARMONIA
:lucznik: Harmonia 23lvl/11mlvl skille 55/33 (wciąż rosną) |
Bo polacy tacy są :( i niezmienisz ludzi... " Co kraj to obyczaj"
|
Jakoś dla mnie się bardziej liczy to, że polacy są chamscy do obcokrajowców - budują porządnym ludziom wspaniałą opinię, naprawdę...
|
Ja, dylouo
:sword:
Cytuj:
X( Cze jestem na mainie od jakiegos tygodnia i spotkalem sie z wieloma hamstwami polakow, i nie tylko. Kiedys kiedy bylem w podróży na rotwoarmy zaatakowal mnie jakis gosc. Nie wiem czy to polak ale mial 20 lvl. Bylo to w podziemiach, więc zaatakowal mnie jakims czarem dla tego, że ja zauwazylem rota i go zatakowalem. Ucieklem do miasta i w dp podszedl do mnie jakis inny gosc i powiedzial mi , ze mnie zabije bo (czytajcie uwaznie) ZAATAKOWALEM JEGO KOLEGE W PODZIEMIACH! CZY TO NIE DZIWNE??ATAKOWAC CZLOWIEKA I OSKARZAC GO O ATAK :wiking: ?? Malo tego, żądal ode mnie 100 gp i MOZE wtedy mnie nie zabije!! Dylouo z thais. GALANA lvl 9 skilse 30/29 |
Ehhh...
Cytuj:
|
Sadze że Polacy i nie tylko,lubia rywalizacje i demonstrowanie swoich sił .
|
A ja sądze, że Polacy po prostu tacy są ;)
|
Jeżeli chodzi o mnie...staram sie być miły (zależy też od osoby , gdy naprzykład na początku zdania słysze "Hej jesteś moim idolem , daj mi coś plz jestem hacked plz" to od razu inaczej traktuje takiego kolesia).
Lecz prawie każdemu mogą nerwy popuścić , jeżeli tuż po zalogowaniu natrafiasz na kolesia z którym nie masz zamiaru gadać , ale on za cholere ci spokoju dać. Ja tak mam ciągle ZA często. To jeżeli o mnie chodzi. Jeżeli chodzi o reszte...no cóż zależy od człowieka.... |
Ja też spotkałem się z chamstwem ze strony polaka
Szedłem sobie z Venore na swamp trolle ( te na południu ) no i podszedł do mnie jakiś gościu. Coś tam powiedział cześć itd. i nagle mnie zaatakował i chciał zabić. Ledwo co do dp mi się udało uciec ... . Dosłownie bez powodu chciał upolować rodaka.
- Chamstwo się szerzy :( |
Dlaczego?
zobacz polskie realia, wszędzie możesz dostać w zęby bez powodu, albo stracić wszystko co masz przy sobie ... popatrz na to co się dzieje w polskich szkołach, na podwórkach ... na zachowanie tej "młodzieży" ... dlatego jak można wymagać kultury od nich? |
ja też gram na harmoni, no i:
z tego co przeżytłem moge wywnioskować, że : 1. Jak trenujesz/bijesz potworki i mówisz coś w stylu mine on atakuje twoje potworki, 80% szans iż jest to polak :) 2. Jeżeli jakiś koleś zachęca Cię do wspólnego polowania ( ej chodź za mną coś ci pokaże/idziesz na ghule? obronie cie -ofkurs po angielsku) około 90% szans iż jest to polak :) Naprawdę, gram na Harmoni już kilka miesięcy, na serverze jestem dużo czasu, w różnych miejscach i wszędzie są nooby :( A tak wogole to od kilku dni nachodzi mnie kilku noobów - Focus Sorcerer ( jakoś tak :D ), Uncle Zilla ( 22palek z łukiem na trollach )... szkoda gadać |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |