![]() |
Warlord Sword zdobyty
Warlord Sword został zdobyty
http://wiki.hunted.pl/wiki/Warlord_Sword CipSoft chyba przesadził http://tibia.wikia.com/wiki/Warlord_Sword na potwiedzenie |
No i dobrze, itemy są po to, by je zdobywać.
|
Rare to juz nie rare :(:(:(
|
Jezu...tu chyba niektórzy nie rozumieją słowa "rare". Rzadki nie znaczy niewystępujący w ogóle...
|
GRATZ dla ekipy, na jakim serwerze zlootowany? Jakiś filmik jest? Wreszcie jakiś elegancki item, a nie golden bootsy ;]
|
Ze wszystkich bossów z InQuest lecą teraz jakieś rary.
|
Zanim się zacznie płacz i lament, ja tylko przytoczę fragment opisu:
Cytuj:
|
może i jest to jeszcze rare ale nie będzie budził takiego podziwu jak kiedy, ale w sumie to i tak dobrze że pojawia sie możliwość zdobycia takich itemów, bo co by to było jakby z takiego bossa leciały same demon shield. Jest on silny to leca itemki. w koncu to boss.
Mam teraz nadzieję że to już koniec z łatwymi cudeńkami, bo zawsze musi być coś do pomarzenia. teraz zadajcie sobie pytanie co będzie jak wprowadzą bezlitosną siódemkę. |
Zgadzam się aby można było lootować te wszystkie rare itemki, ale nie że jakaś ekipa pójdzie na nockę i wyniesie z niej 2 pary golden bootsow, warlorda, blessed shielda, i inne rary. Jednak to prawda że Tibia traci coraz bardziej swój klimat...
|
Oby było z tym jak z Demon legami-że po tygodniu dadzą patcha i skasują :/.
PS. Jak myślicie, co dropi DSL? |
@up
Z trola top Cipsoft ZAWSZE podkreślał, że KAŻDY item jest do zdobycia, a jak już pojawiło się "trochę" łatwiejsza możliwość jego zdobycia to już zaczynają się płacze dzieci. Dorośnijcie prosze, albo nie grajcie w tibie i nie róbcie durnych topiców. |
DSL chyba nic na razie... do kogoś tam up kto mówił o ruthless seven: sądzę, że koszty zabijania ruthless seven będą DUUUUUŻO wyższe, bo one będą jak sądzę silniejsze od Ghazbarana.
|
@Topic
Troche mnie denerwuje żelocą tak często rare jak g bootsy czy great axe ale za zloceniem tego miecza jestem za poniewaz ma fajny wygląd i jest on chyba pierwszym w tibi:) |
Cytuj:
@up Pod warunkiem, ze nastepna ekipa nie zlooci kolejnych dwoch na dwugodzinnym huncie. @topic I bardzo dobrze, ze mozna go zdobyc. Wedlug mnie jest to jeden z najladniejszych mieczykow, no i ladne staty ma. ;) |
Rzeczywiście, o tym nie wiedziałem. Ja osobiście sądzę, że to dobrze, że powoli itemy uważane za całkowicie niedostępne zaczynają wylatywać z potworów. Głupotą są itemy które leżą w skarbcach, a nie można ich zdobyć.
|
[quote=Michoss;2386945]Oby było z tym jak z Demon legami-że po tygodniu dadzą patcha i skasują :/.
demon legi są chyba nadal dostepne |
Cytuj:
|
Ale zamiast względnie prostego questa masz praktycznie niemożliwy do wystukania losowy klucz kolejności pól.
|
imo to dobrze, że takie itemy można zdobyć, ale powinny lecieć albo z prawdziwych bossów (takich jak Feru czy Ghaz), albo powinny lecieć bardzo rzadko
ma ktoś SSa z tym wylotowanym warlord swordem? |
Cytuj:
a Sworda zdobyl (chyba) jakiś br był bym wdzięczny jak by ktoś znalazł scenera lub filmik |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |