![]() |
Najlepsza aktualnie profesja w PvP?
Witam.
Uwzględniając nowe update (które też coś wniosło do sposobu grania rożnymi profesjami), pytam o waszą opinię, która profesja jest najlepsza w PvP? Wiele rzeczy można rozumieć poprzez słowo "najlepsza", mi chodzi o taką, którą dość ciężko zabić, i która sama nie jest najgorszym mordercą. Wiele zależy od umiejętności gracza, ale to kim gra też ma duże znaczenie. Więc? :> |
od dawna wiadomo że sorc w dobrych rękach jest bogiem ;) można nim paść jak każdą profką ale do tego potrzeba dobrego combo albo laga ;P
|
Sorcem można zarówno szybko zabić, jak i paść.:evul:
Ale i tak go wybrałem. Konkurencją dla niego jest palladyn, który po letnim update dostał nowe kusze i łuki.:lucznik: |
Ofc druid profesja która posiada Paraliz coś bez czego nie było by tylu dobrych fragow.
Druid ma podobne czary do sorka wiec jedyna różnica między nimi to posiadanie paraliza z tego wynika ze druid jest lepszy :/ |
pvp
a co ci da paraliz jak tak czy siak na gran hur biegas zszybciej niz kazda profa ktarą praktycznie jestes w stanie ubic ?
|
ali mi to paraliz .. exura i go nie ma ;P
sorc oczywiscie :D wkoncu to profesja posiadajaca czary ofensywne :P |
jak knight nabije dobre skille to wystarczy, że zablokuje jakiegoś tam druida, palka czy sorca i już może się cieszyć na nowy loot :D
|
ED i MS - profesje magiczne są najlepsze w pvp.
|
Druid/Sorcere - doskonali do pk na pacc
Paladyn - najlepsza profesja do pk bez pacc Ale i tak Knight Rox (bo gram na no-pvp ^^). |
Cytuj:
|
Nie ma czegoś takiego jak najlpesza profesja. Każda profesja ma swoje plusy i minusy.
|
@up
Ogolnie nie, ale w pewnych kategoriach jedna profesja moze byc lepsza od drugiej. @topic Magiczni z paccem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |