![]() |
Gry na Xboxa
No więc na gwiazdkę prawdopodobnie dostanę konsolę Xbox (nie 360, tę starszą). Jakie gry byście mi polecili? Najlepiej gdyby nie były to żadne fify czy inne koszykówki, nie interesuje mnie uprawianie sportu na konsoli ;p z góry dziękuje i prosze o wymienienie najciekawszych tytułów.
|
Polecam Race Driver: Grid. Sam tej gry nie posiadam, ale gralem u kolegi. Cud, miod i orzeszki.
|
@Up: No przecież napisał, że na Xboxa, nie Xboxa 360...
|
Halo, Fable, Dead or Alive... Więcej gżehuw niepamientam
Aha, tak btw. nie możesz sobie zażyczyć ps2? |
Cytuj:
|
Jeżeli mamy wybierać pomiędzy Xbox'em, a PS2, bezapelacyjnie PS2...
W NG, tylko X360. : ) Jeśli już xpudło, to gierki warte polecenia: -Battlefield 2: Modern Combat -Halo -GTA San Andreas -Star Wars: Battlefront I i II <gdy miałem xbox'a grałem w obydwie> :P Szczerze, to szukanie po necie nie boli. ;] |
Dobre jest Fable, Pirates... Hm, któryś Burnout też był.
|
Na pewno Halo
Fable HL2 PES 4 Star Wars Republic Commando Call of Duty 3 Doom 3 Worms i jakiegoś Star Warsa możesz kupić :D |
Ninja Gaiden ; >
|
Jak więc wynika z powyższych odpowiedzi, drogi Kulikosie, Xbox to zły wybór, ponieważ zdecydowana większość gier na niego jest również łatwo dostępna na kompa. Kup ps2.
|
Albo X360, bo wersja Arcade jest teraz bardzo tania : )
|
Z tym, że ja za dużo do gadania nie miałem xD poprostu potajemnie się dowiedziałem co dostanę. A czym różni się PS2 od Xboxa? Prawde mówiąc do tej pory byłem szczęśliwym posiadaczem psx więc dla mnie każda odmiana będzie ciekawa :D i dzięki za wszystkie gry które wymieniliście. A GoW nie jest na X pudlo?
|
PS2 - Sony
Xbox - M$ O różnicach poczytaj na necie, bo nie chce mi się pisać. Ale zawsze możesz sprzedać Xbox'a i kupić PS2, który (przynajmniej dla mnie) byłby lepszym rozwiązaniem. GoW - tylko na X360. |
PS2 to unikat, takiego procesora nie ma nigdzie indziej. Jak wolę 360-tkę od PS3, tak w poprzedniej generacji zdecydowanie PS dominowało.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |