![]() |
M LVL W MANA SHIELDZIE(utamo vita)
witam czy kiedy używam mana shielda i dostaje hit na np 60 to do idzie mi za to mlvl tak jak bym użył utevo gran lux???
|
Nie,nie idzie Ci tak jakbyś użył utevo gran lux.
Procent dostajesz za utamo vita,nic więcej. |
nie .
|
Posumowujac uzywajac Utamo Vita mlv wzrasta ci tylko za wypowiedzenie tego czaru (koszt 50 many), a jak tracisz na nim punkty many zamiast zycia, to one sie tracą, dlatego polecam leczenie sie samodzielnie (tracac te ~60many na utamce, ktore zastepuje 60straconych punktow zycia, mozesz zastapic na 3 exury, ktore dadza ci o wiele wiecej zycia i mlvl skoczy :P), bo latanie na Utamce to po I waste kasy na manasy, a po II marnotrawienie cennych % mlvl'a
Pozdrawiam |
@up
Co ty do cholery pier******... Utama to bardzo ważna część pvp, a co z tego, że bedziesz leczył się exurą, jak koleś uderzy Cię mocnej, niż taki sorc ma hp? Runy jeszcze istnieja, i bez many się obejdzie... Srry za offtop |
@up
Nie krzycz. On raczej nie mowil o pvp - rola utamki w pvp to inna bajka. |
Cytuj:
Jak kolega up powiedzial nie mowilem o pvp, bo to chyba oczywiste, jaka role utama podczas walki spelnia... |
Cytuj:
Najt i utama ? Poćwicz. Topic : Było już wyjaśnione, mana drain + ataki na utamę nie zwiększają mlvl'a. Co do pvp to inny wątek, nie dotyczące tego tematu więc skończcie. |
Cytuj:
Hahahahahah FAIL x2 ! Gdzie on powiedział, że knight może używać utamy? >< @topic Mana spalana zamias HP na utamo vicie nie trenuje mlvla. Mimo to jest w wielu sytuacjach (bossy aoe, wary itd.) przydatna. |
Nie jest to moja pierwsza postać, nie tylko knight, więc zamknij się. I nie 15 tylko 17, tyle, że mnie dziś ztrapowali... i już 16
@edit close plx? |
ja pierd*le z was.
Czy koles zapytal sie po co jest uTamo vita? Albo czy do czego sie przydaje? Zapytal sie czy daje mlvl. Dostal odpowiedz kilka postow wczesniej. Wiec laskawie zamknijcie paszcze i dajcie spasc temu tematowi w dol a nie robcie smietniska kolejnego. Jakie lamy |
Cytuj:
|
Będzie cisza czy pogadamy inaczej?
Kolejny post = report. |
Cytuj:
Wyjaśnione. Jeżeli (dajmy na to) 150 ms użyje Utamo Vita a posiada 1.2k many to jeśli (dajmy na to) Morgaroth uderzy go za 1k to nic mu do mlvla nie dochodzi, just 50 many z utamki. ładnie? |
A gdzie modki?;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |