![]() |
Temat do skasowania !
Temat nie wazny
|
Cześć, sprawa wygląda tak, byłem wraz w rodzince, którą założył Izzy Bolter z forum i zostaliśmy tylko we dwóch chcemy grać dalej razem w teamie.
Wypowiadam się również za niego a więc chcemy: - server - Isara - moja profesja - sorcerer - jego profesja - knight - nasze lvle to 9 bo dopiero niedawno zaczęliśmy grać - na Iridii jest mało ludzi więc fajnie się gra i pkuje - on ma ventrillo - ja nie mam ale w ostateczności mogę mieć, - kupimy pacc ale za tibijską kase jeśli będzie taka opcja - dość długo w to gramy i potrafimy się bawić ;] |
- serv : Galana
- profesja : najt - lvl : 16 - mikrofon : nie - pacc : raczej nie - dość długo w to gram (od tibii 7.6) i uwielbiam pkować. Galane proponuje, ponieważ to strasznie agresywny server. Nie spotkałem PA więc raczej nic nam nie grozi :P |
Candia ftw! pro pk:) teraz mam 7 druida z 2 medżikiem. gram długo miałem 170emesa ale delejted:(
moge z wami?!!!!!one111one!!oneone |
Cytuj:
|
-Drut
-Galana -80 ed na Luminerze -Pacc Tak! -Mikrofon mozliwe:) |
Podawajcie nicki :p
|
Alafais - pallek.
|
Zbyt Mało chetnych zamykam Rekrutacje niestety ale zapowiadam ze zaczelismy grać na innym swiecie w 3 osoby chetni na prv lub w innym temacie pozdrawiam . moda prosze o zamkniecie tematu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20. |