![]() |
Czy nie dogoni mnie Y potwór na XX lvl ?
Witam! Mam nadzieję, że temat się przyjmie i zostanie przyklejony. A więc: Zaobserwowałem nie tak dawno temu serię tematów pod tytułem: "Potwór-Szybkość". Chcę temu zaradzić i dlatego proponuję aby w tym temacie pisać "Czy nie dogoni mnie Y potwór na XX lvl ?";).
Pozdrawiam! Redloheb. |
Ja od siebie mogę napisać, że GS nie powinien dogonić 60 lvla w BoHach ^^
|
Cytuj:
|
Bez sensu temat. Tylko spam tu będzie zamknąć!
|
@up
idz juz spac, majaczysz. jaki spam ku*wa? po to jest ten temat, aby zapobiec spamowi wlasnie... co do gsa, czy ja wiem, jak wrzuci 2 haste to podpierdziela ladnie... @dałn ale jestes fajny :) |
Dogoni Mnie Gs na 10 lvl pallkiem z bohami ? co ?!
Głupi,beznadziejny temat. :baby: <znaczkiiiii pocztowee> |
Cytuj:
Jeszcze raz proszę o zamknięcie tematu. Sry za spam. |
Ten temat rzadzii :D Napewno sie przyda no pewnie tak zaraz bedzie 250 stron 8o8o8o8o8o8o8o8o A tak na serio to po co to komu? Nie mozna pojsc sprawdzic ? :P
|
dobra
Czy orszabal lord nie dogoni mnie na 563 lvlu z Ultra ringiem i czarem LETS GO? co to za inwazja? nie znam tego jezyka 06:53 Citizens of Yalahar, beware! Harbingers of vampiric blood thirst are appearing in the city. Fight them or take your chance to flee while you still can. 06:55 The sky over Yalahar is darkened by many little wings. Whoever isn't ready to fight the greater evil approaching, seek refuge inside the houses. |
Czyzby vampiry atakowaly na servie kolegi up?
Temacik do du... EiJ a, CzY DOoOGoni mnieM dRagÓnn LorT na mojijm Pallllladynie se skiłami 35 na 30 sworda? PrOszE o FASH MsGie |
W sumie to możnaby zamknąć temat, ale tylko dlatego, że niektórzy mają max 12 lat -,- O k**wa w realu ja też mam 12, ale takim n00bkiem nie jestem :baby:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |