![]() |
Gorzkie żale
Pierwsze co mnie ostatnio denerwuje to praca Gamemasterów. Grałem na wielu światach, m.in. Pacerze, Pytherze, Amerze oraz Guardii. Rzadko kiedy chciałem złożyć raport na kogoś, ale zdarzało się. Oczywiście, żaden z GM nie odpowiedział. Ostatnio niestety spotykam tylu nieuczciwych graczy, że mógłbym co minutę składać raport, ale czy to ma sens skoro i tak nikt nie odpowie? Skutkiem nieobecności GM-ów na światach jest (najczęściej) używanie botów. Najwięcej bociarzy spotkałem na kopalniach dwarfów koło Kazoordon. Spoko, ja bije level całymi dniami, a jakiś gość ustawia BOT'a na całą noc i już ma level następnego dnia;) Następne co mnie troszkę denerwuje to brak obrazków run w zakładce Magia. Nie wiem, może muszę ściągnąć jakąś wtyczkę, czy cóś? Co do botowania to chciałbym się spytać, czy wy też tak macie i czy w końcu ktoś zrobi z tym porządek?:(
|
3/4 tekstu zamieściłeś w złym dziale. Nie z takimi rzeczami do administracji/moderacji Tibia.pl! Do zgłaszania reszty jest pozatym przyklejony temat.
W zasadzie to mi też nie pokazuje c):VP |
Zły dział, a poza tym czy ty myślisz że GM, osoba wykonująca swoją pracę CAŁKOWICIE za darmo, będzie chciał całymi dniami siedzieć i czekać na raporty (i to jeszcze na kilku serwerach). GM też człowiek, ma życie.
A jak ci się nie podoba że ludzie botują, to też zacznij. Tego już się nie powstrzyma, to tak jakbyś chciał zakończyć działalność Radia Maryja albo MTV. |
Jak zobaczyłem nazwę tematu myślałem że się posikam... :D
@Autor Nie tylko ciebie to denerwuje (pacz mój podpis) ale tych tematów było sporo i nic nie dały. |
Spróbuje się tym zająć i dodać obrazki run do działu magia (Jeżeli ich tam nie ma). A na razie nic nie poradzę na to że GMowie tak rzadko są widywani w grze.
Ja jednego widziałem tylko raz, 5 lat temu w carlin. |
Reportowac możesz również na forum tibia.com, czyż nie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |