![]() |
Sorc vs. Knight
Witam.
otoz mam dylemat.. nie wiem kim grac.. mam 32 ek ale kazdy mi mowi ze lepiej sorca.. zrobilem sorca 20 lvl prawie i mam wahania czy wrocic do knighta czy grac dalej sorcem jakie sa wasze sugestie? swiat pvp, saphira posiadam pacc |
Knight w tych czasach to profesja którą żeby grać i się nie nudzić trzeba używać bota - nie ukrywajmy. Sorcerer natomiast jest dość ciekawy, i z każdym poziomem rośnie jego siła, więc ja bym wybrał Sorka. Napisałeś "EK", więc chyba masz PACC, a wbicie dobrego levela sorcem z PACC nie zajmuje wiele czasu, więc do dzieła ;)
Ja osobiście bym wybrał Sorcerera, ale to Twój wybór i powinieneś wybrać postać którą najlepiej Ci się gra. Pozdrawiam. |
no wlasnie ja lubie grac knightem ale ciagle botowanie tez mi sie nie marzy, bo wole grac osobiscie
a sorcem chcialem sprobowac jak to sie gra tak mam pacc'a |
Up:
Ktoś każe ci botować? Osobiście wybrałbym knighta. Jeżeli dopadnie cię monotonia można iść powastować i jest zabawa ;). |
myśl przyszłościowo ;) 100 sork jest lepszy od 100 knajta ;)
|
Lepiej graj sorcem, ja mam 70+ knighta to nudy jak niewiem, ciagle jedno expowisko, ciagle tylko ataki fizyczne i tyle. Ciagle bijesz jednym atakiem, a sorcem masz pare zywiolow i jeszcze do tego czary/runy obszarowe wiec mozesz sie zabawic w jakies lurowanie kupy potworkow i bicie. Sorcem sie nie nudzi, a knightem jak cholera. Szczegolnie mnie wkurza trenienie bo 20+ minut 1% na skillu 80 to jest meczarnia nie przyjemnosc z gry... A sorcem mlvlek sam wleci, czasem porobisz jakies runki czy co jak ci sie nie chce expic albo nie masz czasu. Ja juz z knightem skonczylem. Nawet gss'ow nie moge pozbierac bo GS mnie bije po 200+ przy niezlym eq i skillach. Sorcem jak nie masz ekipy na questa to solujesz sam z latwoscia. Mowie ci, bierz sorca.
|
hmm
Graj sorciem czlowieniu ;]]]]]
|
Sorc - nie będziesz żałował.
|
Lepiej się naucz od czego jest temat poświęcony temu właśnie.
Wypowiadam się tylko tam... |
a sorc czy pall ?
|
Druid. -.-'
|
skoro wypowiadasz sie tam to po co tutaj to napisales ?
chciales pokazac jakim jestes cwaniakiem ? i nie pouczaj mnie czlowieku bo nie jestes od tego i zamilcz.. a co do reszty to tez tak zdecydowalem :) |
Heh zalezy co chcesz robic jezeli z kolegami peczyc to polecam sorca ale jesli grac dla kaski i expic to kina . to jest moja opinnia.
I tak ostatnia decyzje podejmiesz ty |
Sorcerer...
|
Knightem zbierasz kase jak masz kiepsko z kasa.
Sorkiem grasz jako glowna postacia i jest dobrze. Dam ci przyklad: Ja gram narazie kina i zbieranie kasy idzie bardzo dobrze. Zbiore z 600k i robie sobie druta wystarcza softy na poczatek i nabity 12 lvl i bez problemu expi sie szybko i ciekawie. Przy okazji knight wcale nie jest taki nudny trzeba tylko umiec sie nim bawic. Knightem dobrze jest czesto chodzic po roznych expowikach to sie tak nie nudzi szybko. Sharker |
tylko zastanawia mnie to ze w rankingu 30 pierwszych playerow z najwiekszym lvlem jest okolo 20 knightow
w rankingu kto zdobyl najwiecej expa na dzien to kazdego dnia przoduja knighci.. jak to wytlumaczyc ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |