![]() |
Summon
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć jaki jest według was najlepszy summon na tomb pod MT. Max mana : 695 |
Moim zdaniem najlepszy jest monk
|
a po jaki chu.... ci tam summon?
|
Cytuj:
Najlepszy chyba monk, chociaż ja bym też rozważył DSa :> |
przyzwij deera
|
moim zdaniem żaden, exp sam
|
Nie ma sensu summonować tam monster ,skoro nie lata żaden potwór powyżej 200Xpa ? (Z wyjątkiem draga)
|
Po prostu przyda mi się "jakiś" summon, ponieważ on będzie wszystko wybijać a bede dostawał polowe expa i runy robił.
Expienie + robienie run ;) |
Double post
|
jak już chcesz tak bardzo expić i te runy robić to tylko monk, ds odpada bo za wolny, można jeszcze orka leadera :>
pozdr |
Spider, ew. skeleton.
|
Taki ptaszek co sie nazywa Seagull (Czy jakos tak w każdym razie mewa) Jest szybki i lata wiec go nie dosiegnie potwor z lapy chyba ze umie wysoko skakac / ironia
Tak na serio to 2xMonk i jazda ;d Tylko uwazaj na te monki , chociaz ja na twoim miejscu bym tych run nie klepal tylko sam expil bo i tak tam duzo luda + 1/2 bo summon to wogole exp beznadziejny. |
Moim zdaniem najlepiej jeśli go potrzebujesz to monk, gdyż się leczy a jeśli będziesz sobie sam go uhał to możesz nawet sobie ds`a zsummować ;p;)
|
Skoro juz jestesmy przy summonach to i ja zadam pytanie. Nigdy tego nie probowalem, dlatego sie pytam. Oplaca sie 2x Monk i cale -1 Mt. Sternum czyscic? Zwiedzilem cale i wiem ze jest sporo cycow, pare tych Cyclop Drone'ow i 1 Cyclop Smith. Chcialbym wiedziec czy bedzie sie oplacalo jesli ja tez bede od czasu do czasu bil z Wand of Decay i jezeli bede tam expil tylko ja (czyli caly resp moj).
|
Hmm.... moim zdaniem jest to nieopłacalne gdyż musisz dzielić na pół exp ze swoimi summonami.... więc za bardzo ci sie to nie opłaca a jeśli nie zależy ci na expie... tylko na kasie to mogłbyś iść.... ;);):p
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem nie ma to sensu gdyż monk sam sie leczy, i nie tracisz na żadne hp jedynie dla siebie na wypadek hehe ;p;p :D:D
|
Chodzilo mi o odpowiedz kogos bardziej ogarnietego w tym temacie bo twoja mi w niczym nie pomogla
|
Rób jak uważasz
P.S. Miałem kilka sorków po 40 lvlach i w cholere harów więc lepiej nic nie mów...;) |
Smiem watpic w twoje zdanie...
A twoj death list i swietny angielski jeszcze bardziej przekonuja o tym ze cos malo wiesz na ten temat. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |