![]() |
Wspomnienia z forum.
Co pamiętacie, co robiło na was kiedyś wrażenie, czyli wszystko to co działo się na forum czego nie możecie wymazać z pamięci.
Może pamiętacie jakieś wpadki moderatorów itp.? |
Śmierć Kaldrick'a? ;d
Wieczne spory Dobo vs Dr. Omader? Elytarnie agresywne przydupasy? slonik? Maethi i obmacywanie She? Maethi i zdjęcia z kałachem? A nie, to było na IRC... |
Hmmm przez 4,5 roku dzialo sie troche rzeczy, ale malo z nich pamietam. Chociaz najbardziej w pamieci utkwily mi klotnie wszystkich z Korektorem :D
|
Pamiętam dłuuuugą, nieprzerwaną kłótnię o niezbalansowanie klas w Tibii między grupą ludzi z Vilem na czele oraz jakimś gościem... ale za ***** sobie nicka nie przypomnę(choć mam wrażenie, że było to coś zawierające określenie "noob"... a może i nie ;d )... No, ale fajnie się to czytało. :P
|
Ohoho, dużo było tych rzeczy...
Flame War, kłótnie o to, kto jakiej muzyki słucha, religia, ufo, koniec świata. Pośmiać się można było także, z nowo powstających tematów w których to autor daje linka i zapewnia, że to SuperBotDoTibi. Tawerna RPG - dawno straciła swoich bywalców, chociaż pamiętam jej czasy świetności. Blogi! - chodź są objęte regulaminem, to właśnie na nich szerzy się najgorszy SPAM tego świata. Jeszcze nie dawno walczyłem z ''nimi'', ale ''jeżeli nie umiesz kogoś pokonać - przyłącz się do niego'' - nie wiem skąd to znam. Czasami jest tam całkiem zabawnie. I wiele, wiele innych rzeczy... |
Temat zbrojownia i odkrywanie nowych graficznych talentów :D fajnie się go oglądało. No i fejk z orkami :D.
|
Niezle rotfle zaliczalem podczas przegladania listy banow i ich powodow.
Az sie lezka w oku kreci. |
Gdy jakiś koleś wkręcał że filmik do tibia.cam który nakręcił, ma rozszerzenie exe bo tak jest lepsza jakość dźwięku i obrazu.
|
Podszywanie się pod Raula
Smierć Kaldricka 'Odejście' Hege slonik Elyta! Royal Frytex Khan i jego Wyzwania yon i jego pixelarty Tostyyyy (ale to było zanim tu przyszedłem) |
A kto to pamieta?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=135016 |
up@
Pewnie że ja, nawet temat założyłem żeby ludzie mogli pooglądać to, ale usunęli. |
Zbanowanie Eragogona! <3
|
A pamięta ktoś jak moderatorom się nudziło i gdzieś na początku stycznia ('07? '06?) Drom założył temat którego moda wywalić? :P I z tego wielka kłótnia wyszła, nawet coś Drom groził Oxygenowi, a potem okazało się, że wszystko ukartowane.
A pamięta ktoś... mnie? ;( |
Najlepsze byly usuwane tematy 3-4 pod rzad i w powodach pisanie wierszykow :D
|
Cytuj:
|
Pierwszy ban. Albo założenie blogów.
|
Heh, 300 orców. Light-R, IRC <3
To forum ma piękną przeszłość |
zabawy Korektora.....
nowy wyglad profilu.. |
Był jeszcze koleś, który podając się za DROMa, chciał wyłudzić uprawnienia moderatorskie (a nie mógł wejść na konto DROMa bo zapomniał hasła :)) Chyba nawet gdzieś ten temat się zachował.
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |