![]() |
Juz niedlugo pierwszy 400 lvl w tibii !!
Name: Lord'Paulistinha
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 399 World: Elera Residence: Yalahar House: Lucky Lane 1 (Shop) (Venore) is paid until Jan 07 2009 Guild membership: Lucis Sanctissimus of the Lucis Ferre Last login: Dec 23 2008, 15:02:39 CET Account Status: Premium Account Juz nie dlugo owy gracz Wbije 400 lvl !! Gratulacje dla Lorda : ) ( nie mowcie mi tutaj ze sie napalam i ze sam takiego lvl nigdy nie bede mial bo i tak mnie to nie wzruszy : ) ..... ) |
12 latki rox !
Juz sikamy bo ktoś nabije 400 lvl co z tego ? Nabił 400 lvl nabil, stracil kupe czasu stracil, gratuluje ? tak. Każdy może se sprawdzić ktory kolo ma lvl nie musisz tu tego pisac w dodatku takich tematow bylo juz w pizdu @down : jak sie nie napalasz to po co to piszesz ? |
Fajnie
Oczko nie zauwaza nawiasow?? @ all no i super jak wam sie nie podoba to po co woglule tu piszecie? Ja tyko napisalem to dla info.Myslicie ze mnie cos obchodzi ze no lifer lvl wbija? |
a ja zaraz wbije 114 lvl i co ? to tylko gra a niektórzy będą sikać we wszystkie strony bo jakiś burak no lifer albo sharer wbił 400 lvl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fajnie , że wbije 400 tylko szkoda , że to nie polak
|
No, a jak wlaśnie niektórzy mu zazdroszczą ? Myślicie że po co ten temat wstawiałem... tylko i wyłącznie dla INFO!!
|
wpisujcie miasta ktore maja mokro w gaciach z tego powodu.
____ Zielona Góra. |
Kurwa jego sprawa co robi w wolnym czasie.. wybral tibie to jego wybur.. mozecie mu jedynie pogratulowac 400lvl
|
ja mu nie gratuluje tylko współczuję głupoty...
|
a ja zaraz załączę swojego super pro ote'esa i wbije 400 lvl ;)
będziecie sikać ? ;) a tak pozatym, pozostaje mi tylko pogratulować, 400 level to nie lada wyzwanie dla przeciętnego tibijczyka ;) |
Może dla przeciętnego gracza duzeee ale dla przeciętnego bota to chleb codzienny :>
|
Taaaaaaaaa tyle ze on wbil raz 400 level, padł i teraz znowu go zdobedzie.
Ale i tak on mi zwisa i powiewa na sznurku... ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: spusciłes sie ??? człowieku jakie ty masz teksty.... aha sorrki w podstawówce takie było, załosy człowieczku ( teraz mnie powyzywaj niech Ci ulży ) |
Niech wbija ten 400 i zrobi to, co zapowiadał, czyli skończy z Tibią.
|
podstawą jest zachowac godność tak ze nie zaczne sie kłócic z Mat3uszem
|
Pare pixeli więcej i tyle szajsu o to...
Gość zmarnował sobie kilkadziesiąt tygodni życia i tyle ja gram bo "lubiem" a nie żeby być master-high-flamaster-level |
Cytuj:
jezeli cipsoft nie postanowi wkoncu dodac cos co go odrozni od 200 lvla to przestanie grac po przekroczeniu 400 lvla. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |