![]() |
DotA Quiz
Tą zabawę widziałem na kilku forach Doty, więc i ja zamierzam ją tu wprowadzić, żeby forum za szybko nie umarło ;)
Chodzi o to że jedna osoba zadaje pytanie, druga osoba musi na nie odpowiedzieć, osoba która zgadnie zadaje następne pytanie. A więc zaczynam: Kto jest głównym twórcą DotA? |
Ice frog czy jak to sie pisze;p Ktory heros ma czar ktory czyni go niesmiertelnym?
|
Abadon.
Który hero ma najwyższy ias w grze (na 25 lvlu bez itemów z porozdawanymi skillami)? @down Nie odpowiedziałeś na moje pytanie poprawnie, więc nie masz prawa zadawać pytań. To nie drow, i NAPEWNO nie centaur (właściwie dlaczego centaur?). |
@up
a to akurat zależy :) albo trax albo centaur Kto swoim skillem moze zabic 5 osob na raz? |
Cytuj:
Czyj skill przypomina działaniem Radiance? @down Chodziło mi o kogoś innego. Skill to Heartstopper Aura, nie wiem jak jest z Enigmą, ale w wypadku Razora to ulti, rażące od czasu do czasu, a skill Krobelusa nie jest nawet pasywny (chodzi o ulti z duchami, tak?). Tymczasem tu jest stale -1%hp/s w danym aoe. Teraz na pewno wiesz, o kim mówię. <edit> Teraz zauważyłem, że zjebałem i dałem 'ulti', zamiast 'skill'. Moja wina, zatem odpowiedzi (biorąc pod uwagę mój błąd), chyba najbardziej trafne ; p. <edit2>Chodziło mi o Dirge'a. |
Kurde, ciężko powiedzieć.
Enigma, Razor i Death Prophet Każdy z tych hero ma podobny do radianca działanie ulti. @up Wybaczam. A jak poprawieś, to chodziło o skill enigmy (i tak wymieniłem tego hero :P) A no faktycznie, całkiem zapomniałem o undyingu... moje pytanie: Name i profesja jakiego hero pochodzi z pewnej mangi? |
No to czekamy na zagadkę Argena.
|
@2up Lycan ;>?
|
Nie. znaki
|
Rikimaru? :P
|
Też nie, spróbójcie pogooglować jak nie wiecie.
|
Yurneroznaki
|
Nie, podpowiem bo to nie ma sensu. To pewna czarodziejka.
|
hmmm... czyżby Lina Inverse?
|
Poprawna odpowiedz. Manga nazywa się 'Slayers' i w telewizii leciała kiedyś pod tytułem 'magiczni wojownicy' (lol).
|
oddaje, niech ktoś inny zadaje pytanie.
|
Jaki jest nick twórcy obecnego obrazka podczas ładowania doty?
|
kunka jakiś
|
Kunkka
<><> |
Nie było mnie prawie 2 tygodnie, sorki.
Poprawna odpowiedz. (ogórkowi też zaliczam) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |