![]() |
Protection czy platinum amulet?
Witam
Mam zamiar wybrać się paladynem na Hero i tu pytanie - założyć platinum amulet czy wziąść protection amulety? |
Btw podaj lvl, eq i skille, bo ciekaw jestem jak ci pojdzie (tez mam pala i szukam jakigos fajnego miejsca do expa/zarabiania :P)
Topic: Wez to i to, moim zdaniem protection by bardziej redukowal obrazenia, ale moge sie myslic :) |
Wez protection.
|
Protection. Platinum amulet dodaje arma, który przydaje się tylko gdy atakują Cię więcej niż 2 potwory, a na Hero będzie Cię atakował 1 (jak Cię dogoni).
|
Wybierz protekszyn
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Idz na hero bez ekwipunku, bo hero atakuje pojedynczo" wiecej spirow dzwigniesz... w glowe sie puknij zanim cos napiszesz. Nie chce jakeigos watku rozwijac, ale im wiecje arm tym mniejsza szansa, ze sie cos wbije w twoj "armor", a protection to jak juz sie wbije to mnie ubywa... your choose |
up@ def i shielding - szansa na BLOK/UNIK ciosu, arm redukcja dmg jesli juz cios wejdzie
top@ idz z dragon neck~ tez bedzie git. |
aol, bedziesz wracal z plecakiem pelnym crown armow/shieldow/legow itp i zabije sie jakis potwor i bedzie waste ;(
|
Cytuj:
@edit zanim ktos napisze... swojego czasu mialem najta. skilowalem nim na slimach. mialem k arm i p legi i takie tam eq. slimy co 5 minut walily we mnie po 40-50. kupilem k legi. slimy nie walily mnie po 30 nawet co 15 minut. wiem ze to bylo z 1.5 roku temu, ale raczej w tych sprawach nic nie zmieniono, hm? |
2 arma to bardzo duzo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |