![]() |
[Celesta]Annihilion hunt +dobry loot
http://www.********.com/685945280.html
Jak w temacie.Filmik nie mój.... W miejsce kropek spidishare. Bez spoila proszę i jak kto¶ może niech rehostnie gdzie¶. |
złote buty
|
Cytuj:
znakos |
Nic specjalnego.
|
te złote buty to powinny lecieć tak często jak na przykład time ring z tarantuli, a nie jak fur bootsy...
chyba, że nie poleciały gb bo filmu nie ogl±dałem ;) ja rehostne http://urlguard.net/zlotebuty3pary. scr |
no to pierwszy w tibii the stomper?
|
leca w kulki, nie polecialy 3 pary golden bootsow...
byly 4 G BOOTSY + 2 demonbone + 2 soft bootsy |
Cytuj:
|
Co¶ im ¶rednio to szło , głownie te dwa pierwsze ale to w końcu no-pvp to co się tu dziwić.
|
I oni niby obniżyli loota? z 1 demonbone + mms a potem z każdego jaki¶ medium-rare typu onix flail , heavy mace (2) , demonbone + inne shity.. i tak na plusie s± tak że huhu... (tak wiem że przed patchem loota było jeszcze więcej ale to nie oznacza że teraz jest Ľle...)
|
Loot ładny... Tylko szkoda deda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o ile sie nie myle to juz nie raz dajesz spoila -.- |
hehe filmik spoko najechali na siebie potem ale niektorzy mowia ze to non pvp tak naprawde ci panowie to jedni z najelpszych graczy w tibii Ne'roox legenda celesty ze tak powiem 175 rp na eterni i co on nie umie grac na pvp? (Neroxie) wrocil na celeste z powodu wojny ktora przegrala jego gildia. Cala reszta zdobyla tyle rarow ze hoho megiddo ma NAJSZYBSZY poiq service w tibii noo okie dokie ci z harmonii im dorownuja :D wiec nie piszcie ze to non pvp blagam !
n/c na temat mojej wypowiedzi prosze |
18:20 Gentlewoman Reiko has left the party.
Celesta = Shit happens. :D K.Jay |
Cytuj:
Visqn padl bo mial crash kompa w najgorszym momencie... a Reiko padl bo bosik w dupie mial exety tylko cisnal za nim ;/ A najechalismy na siebie bo pozazdroscilismy psiakowi slawy :D. A tak na serio to prawda ze ded byl bez sensu i kazdy byl rozzalony ;/ |
|
Cytuj:
przeczytaj prosze jeszcze raz to co napisalem... dla pewnosci zeedytowalem tamtego posta, abys potrafil zrozumiec... |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw: Gdzie Juzek? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |