![]() |
Ulubione solo gitarowe.
Simple as that. Wasze ulubione solo gitarowe, uzasadnienie opcjonalne.
Oczywiście zacznę: Pink Floyd - Dogs (~3:42). P.S: Zdaję sobie sprawę, że istnieją grupy muzyczne, ale po pierwsze, każdy temat z OWiON'u można podciągnąć pod jakąś grupę, jeśli się uprzeć, po drugie, tutaj dysponujemy większą ilością użytkowników, a po trzecie, nie mam zamiaru do żadnej takowej grupy należeć, tylko po to, żeby założyć temat. P.S2: Szukałem i nie znalazłem. Jeżeli było - shit happens. |
Nieoryginalnie, ale Led Zeppelin - "Stairway to Heaven".
|
cannon rock, Through the Fire and Flames, pojednycze fragmenty soad
|
The Offspring - The kids aren't alright
|
dio ft. tenacious d - push
|
Pink Floyd - Comfortable Numb
Slash's Snakepit - Lower Metallica - Fade to Black (ale tylko w wersji live) No i schody do nieba. |
Metallica- Fade to Black, Led Zeppelin- Stairway to Heaven i Pink Floyd- Comfortably Numb, Guns N' Roses- November Rain
|
Guns'n Roses - November Rain
|
Californication w wersji ze Slane Castle.
Jakby ktoś zgrzeszył nie słuchając: http://www.youtube.com/watch?v=abrKM1Z_te8 |
Deep Purple - Child in Time
|
Cytuj:
Chujowa, ale jest. @ On-Topic: Red Hot Chili Peppers - Otherside. |
Zdecydowanie Child in Time, Stairway to Heaven (w wersji z The Songs Remains The Same), Another Brick In The Wall i... Lost In The Twilight Hall Blind Guardiana.
|
G'n'R - November Rain
G'n'R - Sweet Child O'Mine |
In flames - square nothing (sam koniec)
Guns and Roses - November Rain (też pod koniec) Jest jeszcze kilka ale po pasterce nie jestem skłonny wymienić. |
Cytuj:
http://img378.imageshack.us/img378/7...9628068ri8.jpg |
Cytuj:
|
Child in Time - Deep Purple
Comfortably Numb - Pink Floyd Hallelujah - Deep Purple Pictures of a City - King Crimson In the Wake of Poseidon - King Crimson... Ubogo coś i poleciałem tylko najbardziej znanymi, ale nie chce mi się dalej myśleć. EDIT: No dodajmy jeszcze Schody do Nieba. ^^ |
''Paradise City'' i pierwsze solo z ''Welcome to the Jungle'' Gunsów
''Johnny B Goode'' Berrego. Berry ogólnie ma elektryzujące solówki. |
Kiss - I was made for loving you
Solówka Simmonsa w 3:00. K.Jay |
All Shall Perish - From So Far Away
Po prostu, solówka przecudowna, fantastyczna... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |