![]() |
Co robicie,żeby nie zasn±ć?
Jak w temacie. Jest godzina 02:12,pare ludzi expi na dragach / tombach / zolwiach...i moje pytanie jest takie :
Co robicie zeby nie zasn±ć? Ja słucham mp4 na maxa, czytam forum - co 10 min bo jak patrze tylko na ekran to mi sie chce spac:o A wy? |
Nie ma co się męczyć przed Tibi±, lepiej i¶ć spać ^^
Ja nie mam swojego sposobu, raczej zawsze się poddaję. Jak już muszę to kawa zawsze pomaga ;) @down Hihi xD xD Hoho xDD Haha xDDD Wyborny dowcip, nie mogę przestać się ¶miać xDD |
caluje sciane z rozbiegu albo leje sobie wrzatek na moje pracie
|
@up
Dobry pomysł. Zaraz sproboje. =D |
szczegolnie to 2 pomaga
|
Prze¶pij się, odpoczniesz i już nie będzie Ci się chciało spać.
|
Walę się po jajach, aż się zrobi jajecznica...
Głupi temat, głupia odpowiedĽ. |
Osobi¶cie nie jestem idiot±, żeby siedzieć przed Tibi±, kiedy chce mi się spać.
No-life plx Leave plx |
O tej porze spedzam czas z kobieta w lozku, a nie przed kompem, no-lify ;P
|
Wbijam pręt w krzesło i wtedy na nie siadam - rozbudzasz się i jest Ci przyjemnie :)
|
Cytuj:
@ WeĽ sobie podwójn± mocn±. |
Masz zapedy do poduszek? Hah, zabawny czlen. Leczenie darmowe w takim przypadku ;)
|
Cytuj:
Więc ja nocki nie robiłem i robić nie zamierzam, ale jakbym miał zrobić: -kawa (czy co¶ co stawia na nogi) -muza -jakbym miał woln± chwilę, w której nic nie robię (w8ing for respawn) i mogę zasn±ć to wbijam na neta (choć przy muzie nie zasnę) -co jaki¶ czas wstać i się poruszać; przemyć twarz czy co¶ |
Nic nie robie w takim przypadku. Ide po prostu spac. Bo nie mam zamiaru katowac tibi 24h na 7 :P
|
WIEKSZOSC Z WAS TO IDIOCI! nie dlatego ze macie racje - szkoda nocy na Tibie, lecz dlatego, że on NIE PYTA WAS CZY WY BYSCIE GRALI NOCKE / GRACIE tylko CO ROBICIE, ZEBY NIE ZASNAC! jak nic - to nie odpisujcie, nie nabijajcie postów, ogarnijcie sie!
@ jest poradnik jak przezyc nocke ;) poszukaj! DObry sposób to kawa, lub wy¶pij się w dzięń tak około 16-18 do tam 22/24 i potem do rana mozesz grac ;) |
Wł±czamy bota i idziemy spać. :baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
reka to nie kobieta. |
Gdybym grał w Tibię w nocy, poszedłbym spać gdzie o 9:00, obudził o 18:00 i zacz±ł grać...
|
Żeby nie zasn±ć, najlepiej co¶ robić w między czasie, typu np napić się czego¶, albo zapalić. Ja osobi¶cie nie robie nocek, ale jak by przeżyć to muza, kawa i jak kto¶ pali to papieros, i też co¶ robić w między czasie typu czytać forum itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |