Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   400 lvl wbity ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=201995)

o4x 25-12-2008 08:59

400 lvl wbity !

Jak wiemy 400 lvl wbity , jednak co bedzie potem ? -w comments niepisze juz ze przestaje grac , czyzby cos sie odmienilo ?

Nowohucianin 25-12-2008 09:11

no i co z tego

a ta gadka z tym ze konczy grac jak wbije 400 lvl to byla pewnie prowokacja zeby wszyscy nad nim plakali itp :p

michalek12 25-12-2008 09:12

Może sprzeda konto...

Saints 25-12-2008 09:25

a co wg. was da mu dalsze bocenie na frostach?

Baleron93 25-12-2008 09:40

W świecie tibijskim i nie tylko pokazałby się z dobrej strony, gdyby sprzedał konto, a pieniądze przeznaczył na cele charytatywne. Może odmieniłoby się choć trochę postrzeganie Tibijczyków przez "osoby trzecie" ;P

pro_palacz 25-12-2008 09:47

Po pierwsze nie sprzedaje konta, po drugie przestaje grać dopóki CipSoft nie wprowadzi kilka zmian np dotyczące z potionami, bo jak on sam uważa że na takim Lv nie da się nimi leczyć i jest waste, dlatego brakuje mu pieniędzy na expienie i dlatego przestaje grać.

Bordo 25-12-2008 11:51

Następny temat o nim, już chyba trzeci. Weźcie już dajcie spokój. Będzie co będzie.

Koksowy 25-12-2008 13:12

jejej podniecilo mnie to bardzo -.-

pro_palacz 25-12-2008 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavel321 (Post 2393163)
Pierdolisz

Jeśli nie wiesz to się nie odzywaj, kiedyś LP pisał o tym na forum tibia.com z zażaleniem że CipSoft prowadzi go do bankructwa, ponieważ zawsze wychodzi na waste, ty wiesz ile on ma k hp? I pomyśl żeby wyleczyć się chociaż do Yellow HP ile musi użyć potionów? Wiec jak już mówiłem jeśli CipSoft nie wprowadzi nowych potionów, które będą więcej leczyć to do tego czasu nie będzie grał, dobił 400 lv, tylko po to żeby zapisał się w historii Tibi. Koniec kropka, zamknąć temat.

p[rO]alacz

Vasth 25-12-2008 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pro_palacz (Post 2393356)
Jeśli nie wiesz to się nie odzywaj, kiedyś LP pisał o tym na forum tibia.com z zażaleniem że CipSoft prowadzi go do bankructwa, ponieważ zawsze wychodzi na waste, ty wiesz ile on ma k hp? I pomyśl żeby wyleczyć się chociaż do Yellow HP ile musi użyć potionów? Wiec jak już mówiłem jeśli CipSoft nie wprowadzi nowych potionów, które będą więcej leczyć to do tego czasu nie będzie grał, dobił 400 lv, tylko po to żeby zapisał się w historii Tibi. Koniec kropka, zamknąć temat.

p[rO]alacz

Tak a prawie na kazdym filmie 'lord paulistinha on frosts' jest zadowolony i mowi ze ma bardzo male waste. Czlowieku ty wiesz ile on kk kasy ma w banku czy w domku? Rok temu bodajze zrobil film gdy mial 30 mln~ Jak taka sume mozna zwastowac?

Drezynka 25-12-2008 13:42

Cytuj:

p[rO]alacz

Pierdolisz. Przykład: http://www.youtube.com/watch?v=mLog6L0Ucp0
Im masz większy lvl tym masz mniejsze waste, jak on ma tak dużo hp to nie musi leczyc sie do konca, może jechac na 2khp jak mu tak wygodnie.

Waste jest wtedy gdy tracimy kase na expie zamiast zarabiac, więc wogóle jaki knight/pall ma waste ? Nie spodkałem takiego jeszcze.

Avidek 25-12-2008 13:42

Ja nie moge. Ludzie w samym dziale "Inne" sa juz ze trzy takie tematy, w tym jeden identyczny jak ten. Nie mozecie troche popatrzec zanim zalozycie nowy temat?

Inferno3031 25-12-2008 13:47

Cytuj:

p[rO]alacz

400 lvl w dodatku o najbogatszej chyba profesji ma waste na expie...gratulacje...

Gilu90 25-12-2008 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inferno3031 (Post 2393377)
400 lvl w dodatku o najbogatszej chyba profesji ma waste na expie...gratulacje...

Jak się nauczycie angielskiego to wejdźcie sobie na forum.tibia.com i poczytajcie , bo pro_palacz ma racje.

Drezynka 25-12-2008 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gilu90 (Post 2393389)
Jak się nauczycie angielskiego to wejdźcie sobie na forum.tibia.com i poczytajcie , bo pro_palacz ma racje.

Bo to BR i on nie wie co to znaczy waste, jak będzie miał na + tylko 100cc z hunta to dla niego jest mało i myśli, że to waste. Widziałeś jego dom, jaki jest kasiasty, ile ma na + kasy z huntów, do tego gra jeszcze na pvp to może zarobic troche na ludziach.

redloheb 25-12-2008 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez o4x (Post 2393105)
Jak wiemy 400 lvl wbity , jednak co bedzie potem ? -w comments niepisze juz ze przestaje grac , czyzby cos sie odmienilo ?

a kto wbił, bo nie wiem ?

draquu 25-12-2008 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez redloheb (Post 2393425)
a kto wbił, bo nie wiem ?

owned ;/
lord'paulistinha

@topic popieram tych up im wiekszy lev tym mniejsze waste -.- no bo co z tego ze zeby yellowa musi uzyc 3 poty jak on ma wtedy tyle hp co 150ek ma na maxa? hity z exori/exori gran sa wieksze leczy tez sie mocniej a wiec i ma mniejsze waste.a jezeli dla niego jak ma 100k+ z hunta to malo no to...

Saints 25-12-2008 14:55

bo jemu w tej wypowiedzi chodzi i hunt czegoś lepszego niż frosty!
wątpię, żeby on w ogóle używał ghp jak exura mu daje po 100+ hp

Drezynka 25-12-2008 14:58

To jak mu nie pasują frosty to niech idzie na demy, więcej kasy będzie miał, exp może troche gorszy, no ale itemy ładne lecą. Popieram to, że cipy powinny zrobic jakiegos lepszego potionka jeszcze, bo o to właśnie chodzi LP, że nie ma odpowiednich potów dla niego.

Tharion 25-12-2008 15:08

@Up
Ubij kinem dema, bez wkładu 5++++ bp mf/demek, powo

On ma 1 kkk expa, a expi na tym samym co najty z 20kk expa, fajnie nie? (i na tym, na czym magiczne/pall od 80 lata spokojnie) = frosty, jol

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14.