![]() |
Nastepne update
Z update na update tibia jest coraz łatwiejsza i coraz szybciej się expi :(. To co oni robią z tibia to porażka, hotkey tak ułatwiły grę! A dla tych co zaczynali grac w tibie na wersji 7.8+ niech wejdą na jakiegoś ots 7.6 gdzie exp nie jest większe od 10x i zobaczą ile kiedyś było trudniej! Następne są itemki które zwiększają sile ataku np. palladyn może mieć +5 dist z zbroi i spodni! Dalej nie będę mówił bo ci co dawniej grali dobrze wiedza o czym pisze! I widać teraz, że cipsoft robi update z 1 myślą w głowie zęby usunąć botowanie(to dobre ale nie tak jak oni to robią, lepiej porostu zamontować do klienta coś co wykrywa boty na kompie jak w niektórych grach), świadczą o tym hotkey i ciemność w jaskiniach(porównajcie z 7.6 do obecnej). Ciekawe co zrobią w następnych wersjach, może auto expa :P oczywiście tylko dla pacc B).
P.S. Tęsknie za tibią 7.6 ;( |
to wy*******aj, kurwa ile mozna ten temat walkowac. jak ci sie cos nie podoba graj jakbys gral za 7.6. nie uzywaj hotkeyow, itemow itd. zobaczymy czy bedzie tak fajnie.
ps jestes tepy jak chuj, bo mowisz ze hotkeje sa zle (i nie tylko ty) a sam ich uzywasz :< |
Nie podoba ci się to nie graj
|
Kolejny niespełniony człowiek ;p
|
1)Zrzędy forumowe dzielą się na doświadczonych i idotów. Ci pierwsi mówią że 7.5 było idealne, ci drudzy, że dowolna wersja potem. Nie będę komentował.
2)To dobrze, że expiło się trudniej? To dobrze, że teraz do wbicia poziomu wystarczy poexpić kilka godzin z małym waste, a nie trzeba robić n^3 bot-runemakerów żeby się 18to godzinny hunt zwrócił? 3)Eq dodające do skilli to najlepsza rzecz jaką cipsoft wprowadził, a IMHO, powinny dodawać jeszcze więcej statów. Ale, jak zadowala cie 24godzinne skillowanie-proszę! 4) "lepiej porostu zamontować do klienta coś co wykrywa boty na kompie jak w niektórych grach" Jakeś taki mądry, to to zaprogramuj i podeślij im! Nie wpadłeś na to geniuszu, że boty nie muszą ingerować w system gry, a jedynie imitować naciskanie klawiszy? Jak sobie ustawię bota co mi co minutę 'wciska' Print Screen, żebym miał ładną galerię, też mi go zablokuje? 5)"świadczą o tym hotkey i ciemność w jaskiniach" Hotkeye ułatwiły PvP, ale jest tak w 99% MMORPG. A co do światła-Co ku*wa zrzędzisz? Moszesz sobie zmniejszyć oświetlenie tak, że nawet z torchami/czaram i nic nie będziesz widział. 6)"oczywiście tylko dla pacc"-Tibia, w którą sobie pykasz pomiędzy ssaniem cyca u mamusi to DEMO. 90% mojej 'kariery' tibijskiej spędziłem na facc, a jednak popieram 100% płatną tibię. Niedość, że dają darmozjadom za friko pograć w fajną gierkę, to jeszcze zrzędzicie. Pozdrawiam Michos |
S*******aj na otsa pod 7.6 jak ci nie pasi -.-
|
Cytuj:
żal ci wydać 1 zl na dzień na pacca ,tak? to skończ zrzędzić |
Cytuj:
|
zrób se otsa 7.6 exp x1 i daj nam spokój...
|
Cytuj:
i dodam od siebie ze urozmaicanie gry nowymi itemami , potworami czarami itp. jest wielka zaleta. wole niech będzie 50 armorow z czego ludzie używali by tylko 10 niż ma być 10 z których 10 sie używa tak samo. potwory np. co komu przeszkadza taki zwykly dog, bez niego bylo by tak samo w sumie bo expa ani loota nie daje. ale czy nie lepiej stanac se pod depo a obok siedzi pies? |
Cytuj:
A pamiętasz siedzenie pod GH / Domkiem kumpla w 15 osób, robienie run, rozmawianie sobie...... Ci wszyscy którzy piszą np. Cytuj:
I wiem że tamten klimat nie wróci, niemniej, fajnie sobie czasem powspominać. Cytuj:
Cytuj:
I tak btw, to większość "starych" graczy poprostu wspomina ten klimat z 7.2~ ,inni ludzie wtedy grali, bez masy dzieci, i nie chodzi mi tu o wiek, a zachowanie, brak gry tylko dla lvli itd. Pzdro. |
Hotkeye porazka? To dlaczego sam ich na 100% uzywasz?
|
Cytuj:
Najlepiej jakby nadal bylo tylko edron i kontynent, a najlepszy potwor to demon, ktory daje 3000 expa na 500 ludzi online. O tak wtedy ta gra mialaby seeens. Przeciez wtedy byloby tyle wolnych expowisk ze duzo osob bedzie w depo, wiec bede mogl sobie z kims porozmawiac! 8o |
w tej twojej ukochanej tibi 7.6 sorc byl 5 razy lepszy od kazdej pozostalej profesji a pall u***iony
|
Ogólnie to ja do tej gry nie mam zastrzeżeń, kiedyś wg mnie była lepsza, ale... Wszystko się zmienia, jednym się podoba, innym nie. Zaczynałem na tibii 7.3 - to była nauka. Up 7.4 podobał mi się głównie z rozwoju podziemi Ankh xD (a te dreszczyki przy spacerku Venore - Thais to w ogóle poezja :D)
Później nowe odcienie swiatła, różdżki, outfity, i cały up 8.0 (grałem wówczas druidem - żeby nie było) :) Wszystko ma swoje wady i zalety i tego się nie zmieni... A w komentarzu do ostatniego powiem tylko tyle: "Brakuje tylko teleportów na expowiska"....* *-ironia ;] chciałem tylko pokazać jak niewiele dzieli tą Tibie od zwalczanych OTS... Dobrej nocy :P |
Cytuj:
Podsumowując, skończcie z tymi dziecinnymi metaforami. |
Jak nie podobają Ci się hotkeye to nie używaj ich !
Nie podoba ci się nowa tibia nie graj ! tęsknisz za tibia 7.6 ? kup sobie misia i płacz razem z nim... |
Cytuj:
A dodam tylko, ze w poscie Michosa wszystko ladnie wyjasnione. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |