![]() |
Tomb
Witam Na jakim tombie najlepiej wascisc, jaki level,Obecnie mam 40 ed, z 40 mlvl, jaki tomb ? lepiej gfb czy Avalanche ? jaki mniej więcej exp. Lepiej próbować solo, czy tylko bloker. Czekam na odpowiedzi osób które tak expiły. |
Cytuj:
Na tombach raczej sam powinieneś śmigać (oczywiście na odpowiednich piętrach) Pewny problem mogą sprawić "stalkery" które dosyć często znikają i trzeba używać run, ja proponuje na każdy hunt zabrać ze sobą kilka LMM. Co do expa to zależy na jakim tombie będziesz expił. |
Nie chodzi mi o zwykly exp, mam kase z 2 chara chce wbic szybko level druidem. Raczej lepszy exp będe miał expiąc na piętrach za tp i używając ave/gfb strzelajac w gruby ofc.
|
Yyy, jak masz kasę to proponuję piraty lub smoki.
A po drugie to, że masz kasę to nie znaczy, że masz ją stracić (nie rozkazuję Ci ale radzę) jeżeli chcesz już poexpic 50/50 to staraj się expić byś wyszedł na zero. Ja tam nie polecam tomb B) |
|
Wiem jak szukać w google ale chciałem rady osoby która tam była może jakieś sugestie Ty chyba tą osoba nie jesteś więc po co piszesz ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |