![]() |
Przechodzenie z Rooka na Maina
Muszę założyć jeszcze raz podobny temat, ponieważ poprzedni został usunięty przez modka. Dlaczego? Tego pewnie nigdy się nie dowiemy.
Czy to prawda, że przechodząc z Rooka na Maina, jak to powiedział pewien użytkownik ( na V (nie pamiętam nicku :P)) to w BP możemy mieć tylko 1k? P Z D R |
Jezu co za głupota... O ile się nie mylę to na rooku można mieć 1k w banku maksymalnie ;]
@Monitor: Ale teraz chyba w tym update zrobili tak, że można mieć 1k... W każdym razie tak wyczytałem w jakimś trailerze ^^ Oczywiście możesz mieć rację ;) |
Cytuj:
2. Filipek mylisz się, nie wiem czy jest limit ale ja mam 25k, prosty dowód, że limit nie kończy się na 1.000gp. |
W banku to ja wiem, że 1k, tylko jakis user powiedział, że w bp podczas przejscia tez moze byc tylko 1k. Jeżeli to nie prawda, to sie ciesze, bo na rooku mam 10k xD
|
Żadna prawda......
W banku niema limitu...... a na main można przenieść tyle kasy ile ci się zapragnie.. Tyle odemnie. Pozdro. |
Jeżeli dzisiaj zrobisz konto i będziesz chciał dać do banku na rooku 1,001 golda to nie będziesz mógł ponieważ jest limit do 1,000.
Jeżeli przed updatem miałeś w banku 99999999 golda to dalej masz tam tyle, ale możesz tylko wybierać. W BP nie ma limitu podczas przechodzenia z Rooka na Maina. |
boze ale problem zrobic depo chara :s
|
Dzisiaj wychodziłem pewnym charem na maina i niestety mogłem przenieść maksymalnie 1000gp. Dokładniej to nie można przepłynąć z wyższą sumą od Kapitana Kurta, znajdującego się na Wyspie Przeznaczenia, do miasta na mainie.
|
Tak jak Gileq, nie można wyjść z Isle of Destiny mając więcej niż 1k w bp/banku. Kapitan każe Ci je wyrzucić lub oddać na 'cele charytatywne' mu. Polecam nakupienie potków jak się ma za dużo kasy ;]
|
Cholera. Do dupy :((
Jeżeli nie można przenieść więcej niż 1k, to co proponujecie zrobic z 10k? Zostawic na rooku, czy cos na rooku kupic i to przeniesc? Jeżeli tak, to co?? Przydałoby mi się te 10k, ponieważ zbieram na bohy dla 31 sorca ;/ |
Mam pomysł jak 2k przenieść ^^ Ale nic pewnego... Kiedyś jak miałeś kase w banku na rooku to miałeś ją też na mainie... Zostaw 1k w banku i 1k miej przy sobie ;) Napisz jak się uda ^^
|
Właściwie to dosyć dobry pomysl. Może jeszcze kupie 2000 robaków (400oz.) i przeniosę na mainchara. Ma on 40 fishing wiec moze cos zlowi ;P. Kupują wogóle ludzie bp ryb? ;P
|
hmm moze lepiej kupic addon itemki i sellnanc je na mainie?
|
Można spróbować zrobić Trade xD może jakiś rookslayer ma postać na mainie i zbędne gp :]
|
wydaj kase na rooku, zaopatrz się w addon itemy a jak nie chcesz mieć pacc to na mainie je spowrotem odsprzedasz :>
|
wiem, że dobrze na rooku sie sprzedaja honeycomb i bearpaw
kupowac chicken feather i wolf paw? |
delete plx
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15. |