![]() |
Tibia Life
Part 1 - Poniżej
Part 2 - str.1 Part 3 - str.2 Part 4 - str.3 Part 5 - str.3 Odcinek 1 http://img517.imageshack.us/img517/9729/amforygj5.png |
Żal mi ciebie.
Fejk miał być śmieszny? Teren d**ny. |
Nie rozumiem.
|
To macie pecha. Shivek - zamknij w końcu tą morde bo założyłeś durny temat i już się po forum wozisz. Jeśli nie potraficie zrozumieć tak prostej rzeczy to żal mi Was. A co do faka...7/10 ? Rób dalej, bo jak narazie nawet fajne : P
|
Nie jakies super, ale tez nie znowu takie denne. Dowcip moze troche nie pasuje. Najlepiej zebys wymyslil cos bardziej inteligentnego :>.
Popracuj jeszcze nad terenami. @down Cytuj:
|
Sympatyczny.
Nie jest śmieszny, nie ma nicków mówiących (ale nad głowami lata ;<), ale widać co kto mówi. 2 Fake stroty w pasku ;f - po ,,mścicielach" Gargoina. Wykonanie nie powala, ale i tak jest nieźle - tylko trochę się podszkól (hurna, trza zrobić poradnik o terenie). Cóż, ogółem plusik. |
No nad humorem i sklejką musisz popracować. Ale nie jest źle. Staraj się
kolorować outy sam i używaj tych nowych a nie z 7.6 :>. Shivek czasami jak patrze na twe posty myślę że karmisz sam siebie. Poco chcesz pisać własny poradnik jak sam nie wytkniesz błędów. Co autor takiego fake może wnioskować po Twojej wypowiedzi? @Down :< |
bezczelny plagiat komiksu bugcity;] pozwolę sobię zamieścić linka do wspomnianego komiksu
edit : dla tych którzy nie do końca ufają w bezpieczeństwo linku zamieszczam jeszcze linka do samej grafiki ;) komiks jpg |
Teraz to wogóle lipa.
Pomysł zgapiony. Teren brzydki. ZeneK - p0kEm0n Jakoś mnie nie śmieszy. Zrób coś oryginalnego, popracuj nad kompozycją terenu i nie rób kontynuacji. |
@fake
Graficznie to nie jest tragedia, humorystycznie - gorzej. Może spróbuj zrobić fake oparty na zwykłej fabule. @up A z jakiego tytułu masz prawo się wozić? Proszę wyjdź z tego działu i przestań nam działać na nerwy. ._. |
Cytuj:
Hmmm, zastanawiając się nad dokończeniem nazwy "Ku....." pasowało mi jedno - Kutafon. No cóż. Jak na razie przeciętniak, ale może coś z niego wyjdzie. Hmfh. 5/10, bo za mało, niezbyt "śmieszne", a przyczepić do czego się nie ma. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Co do fake'a humor leży i kwiczy przejechany przez śmieciarkę prowadzoną przez stado ślepych świstaków(wliczająć w to, że fabuła nie twoja), a graficznie przeciętnie. Ocena: 4/10 |
@Shivek
Milknij niewiesto bo robisz sie juz z lekka irytujacy... Niewiem co chcesz osiagnac tym glupim belkotem, ale za durzo nim nie zdzialasz. Widze ze jednak myslenie nie idzie ci zbyt dobrze i trzeba do ciebie mowic w dosc wybitniejszy sposob -.-" @fake Ehhh no troche kiepskawo. Teksty sa budowane na poziomie pierwszej klasy podstawowki. Sklejka czy otoczenie dosc lipne, a sam humor nie jest zbyt fajny. Posatraj sie bardziej, a wyjdzie lepiej... |
Dajcie spokój, nie zwracajcie uwagi na Shivka, ignorancja jest jedynym sposobem na prostaków :>>
Jeśli to koniec fake to trochę słaby, a jeśli nie to czekam na kolejne odcinki żebym mógł cokolwiek ocenić :S |
|
Dosyć fajne, a proste.
|
kiepskie. Bardzo kiepskie.
Tibijskie w 100%. |
Jedyne co mi się tu podoba to ten GIF, a reszta leży.
|
Sraka a nie GIF to jest...
Sam teks tylko się zmienia... Reszta nie ruchome... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |