Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   POMOCY! Skilowanie na monku. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=202104)

suchy-19911 26-12-2008 18:50

POMOCY! Skilowanie na monku.

Mam prozbe o pomoc czy moze ktos wie gdzie sa pz z daleko od ludzi a blisko miasta potrzebuje pomocy najlepiej jak byscie wystawili mapki z zaznaczonymi miejscami pz . Nie jest to glupi post poniewasz napewno wielu z was mialo taka sytuacje ze sobie skilowali a tu pk i temple :( az krew zalewa X( dlatego nie tylko dla mie sie by to przydale ale tazke dla wielu . Jeszce najlepiej zeby gdzies pz byly jakies potworki do trenienia shielda;)

Z gory dziekuje za pomoc :)

Martka 26-12-2008 19:20

Na południe od Thais jest ¶wi±tynia, kupuje się tam blessy. Wokół s± wilki i węże, a niedaleko znajduje się jaskinia z mi¶kami, dobre Ľródło jedzenia.

Gustek 26-12-2008 19:26

Miejsca wszystkich facc blessów (nie wiem czy na tym koło carlin jest pz na 0). Jest poradnik o blessach i tam znajdziesz mapki.

Grilu 26-12-2008 20:40

możesz się zgubić w MOLTS i na pewno cie nikt nie złapie na treningu z monkiem

albo na PACC zone

suchy-19911 27-12-2008 03:02

malo malo prosze o wiecej dopowiedzi i jakies lepsze miejsca jak znacie z pz

Rads_Theatre 27-12-2008 03:10

Na pewno Motls bedzie swietnym roziwazaniem, poludnie thais, kazo w miescie tylko trzeba dobrze poszukac. na free to all, pacc-> tiquanda

suchy-19911 27-12-2008 03:16

A na facc cos jeszcze ciekawego znasz

Rads_Theatre 27-12-2008 16:33

A chcesz zeby byly potworki czy nie bo to tez wazne :P

Prototyp 27-12-2008 22:18

A moze bys laskawie poszukal??
Np. w dziale poradniki?

suchy-19911 27-12-2008 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rads_Theatre (Post 2396105)
A chcesz zeby byly potworki czy nie bo to tez wazne :P

tak potworki by sie przydaly na shielda trenienie:)

Avallach 27-12-2008 23:32

na facc to polnocna czesc senji, plac budowy w mint, fibula (obrzeża), Dream Tower (na pohu), Ab'dendriel (gdzie sie skitrasz tam se siedz).

Pan_Katt 28-12-2008 00:57

Na północ od thais masz mi¶ki,obok orki,przeważnie chodz± tam jakies 10 sorce,nie masz sie czego bać,a jak już sie bardzo boisz,od tych mi¶ków idĽ w prawo,respi± sie tam 2 mi¶ki [ mi¶ki,mi¶kow,mi¶ki -,-] i NIKOGO tam nigdy nie widziałem.

suchy-19911 28-12-2008 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avallach (Post 2396745)
na facc to polnocna czesc senji, plac budowy w mint, fibula (obrzeża), Dream Tower (na pohu), Ab'dendriel (gdzie sie skitrasz tam se siedz).

Gzie sie skitrasz tam siedz ? czlowieku chodzi mi o miejsca z pz tak juz zrobilem i se poszedlem na kibelek wracam i patrze a tu mie pk klepia gdybym mial gdzis za plecami pz to bym zwial a tak zanim dobieglem do dp to dostalem trap i temple ;(;(

wisnia199315 29-12-2008 17:51

a mam takie jedno pytanko dotycz±ce MOTLS czy gdzies do tego wla¶nie miejsca jest blisko PZ ??

Kylun 29-12-2008 18:18

W samym motls nie ma chyba żadnego pz. Je¶li masz na my¶li poziomy <-2, to najbliżej masz do npc od blessów na fields of glory. W głębszych partiach chyba nie ma nawet sensu próbować biec do pz. Malo kto dokładnie zna ten labirynt, wiec nie powinno być trudno zgubić potencjalnego pk, no chyba, ze zastawił trapa z kumplami przy jakiej¶ dziurze jednokierunkowej, ale w tedy to...
Monka najlepiej byloby postawic w jakim¶ tunelu zaraz za dl'em w poludniowo-zachodniej partii podziemi. Rok temu troche sie bawilem w tych jaskiniach i o ile dobrze pamietam, jest tam miejsce, do ktorego da sie dojsc jedynie mijajac dl'a, a jednoczesnie jest to zdala od drogi na Demone i dzikich monków.
(gram na no-pvp, wiec u mnie na dzikich monkach tłok ;p)

edit:
Chodziło mi o te okolice: http://tibia.pl/earth.php?x=32398&y=31719&z=12&q=103.77
ale jak patrze na tibianearth, to tam można podej¶ć od drugiej strony ;/ Zawsze jest to jeszcze pusty zaułek, do którego raczej nikt nie będzie zagl±dał.

wisnia199315 29-12-2008 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kylun (Post 2399449)
W samym motls nie ma chyba żadnego pz. Je¶li masz na my¶li poziomy <-2, to najbliżej masz do npc od blessów na fields of glory. W głębszych partiach chyba nie ma nawet sensu próbować biec do pz. Malo kto dokładnie zna ten labirynt, wiec nie powinno być trudno zgubić potencjalnego pk, no chyba, ze zastawił trapa z kumplami przy jakiej¶ dziurze jednokierunkowej, ale w tedy to...
Monka najlepiej byloby postawic w jakim¶ tunelu zaraz za dl'em w poludniowo-zachodniej partii podziemi. Rok temu troche sie bawilem w tych jaskiniach i o ile dobrze pamietam, jest tam miejsce, do ktorego da sie dojsc jedynie mijajac dl'a, a jednoczesnie jest to zdala od drogi na Demone i dzikich monków.
(gram na no-pvp, wiec u mnie na dzikich monkach tłok ;p)

edit:
Chodziło mi o te okolice: http://tibia.pl/earth.php?x=32398&y=31719&z=12&q=103.77
ale jak patrze na tibianearth, to tam można podej¶ć od drugiej strony ;/ Zawsze jest to jeszcze pusty zaułek, do którego raczej nikt nie będzie zagl±dał.

Aha dzięki za wyczerpuj±c± odpowiedz ale jednak wole skilować na Vega kolo mikołaja ;p :)

Rads_Theatre 29-12-2008 19:30

Jak znajdziecie tam pk to wam buty wyczyszcze :) Motls jest tak trudne do obeznania i zapamietania, ze ja chodze juz 2 tydzien i jeszcze sie gubie, miejsce z dlem jest zle gdyz te dziruy to atrapy a da sie przejsc z latwiejszej strony.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45.