![]() |
Knife - 40k - opłaca się?
Witam! Nie gram już jakieś pół roku, a doszły mnie słuchy, że knife częściej wypada z AS, i jego cena drastycznie spada. Jako, że nie pisane do tej pory było mi zdobycie ów przedmiotu, postanowiłem go kupić jako uzupełnienie mojej kolekcji (taka pamiątka). Dostałem do przemyślenia ofertę 40k. (Dysponuję kasą rzędu 200k więc to nie wiele, ale szkoda nawet te 40k wydać nie potrzebnie)
I tu się rodzi me pytanie: opłaca się dobić targu? |
Lol! Knife 40k?! Idź na ghula i masz za darmo...
|
up. lol -.-' mu chodzi o knife na rooku
topic, moim zdaniem lepiej się targować, lub poczekać aż sam stanieje :> |
Cytuj:
@Kiedyś chodził po 25k. |
25-30 k :)
|
a na co ci te 40k skoro i tak ich z rooka nie wyniesiesz nawet? xP
Niemniej, więcej niż 20k bym nie dał. |
To ciekawe, bo u mnie na serwerze ceny osiągają 50k.
|
Wg. mnie się opłaca. Na niektórych serverach ceny są niebotyczne, jednak i tak zależą od kaprysu sprzedawcy. Btw. Moja kumpela kupiła knife+mlw za 1k.
Myślę,że jeżeli Ci zależy na knife to dokonaj zakupuj, jeżeli nie, nie kupuj. |
Według mnie się opłaca. Sam kiedyś kupiłem knifa za 40k i w każdej chwili mogę zaoferować taką samą kwotę za następnego ^^. Na twoim miejscu nie zastanawiałbym się i kupił nożyk :).
|
oO ja tam sie nie orjetuje... ale na rookgaardzie masz 200k? niezle :D
|
yyyy.. np. NA Knife -.- Albo na Potiony lub coś
|
Chesz rady? Kupuj... szczegolnie jezeli nie masz... fajny szpan tym jest xd
|
Polecam kup go...
Takie itemki sa warte swojej ceny. Ja kupilem MLW za 10k (w sumie to malo) ale i tak jestem zadowolony.... Jak wylozysz to na "dp" to dopiero inni robia miny ;) |
Dzięki wszystkim za pomoc ;) Jestem szczęśliwym posiadaczem nożyka xD Udało mi się wynegocjować 30k.
|
Wow!.. taniocha!
Na Harmonii na 100k kręcą nosem, bo mało ; ) |
o0 dziwne, iż nikt nie skrytykował tego tematu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
..
jak by ktos kupił za 40k to dobrze ale ty lepiej nie kupuje za 40k tylko kase marnujesz a przecierz masz 40 level wiec as'a pokonasz z palcem W 4 literach:D:D:D:D:D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |