![]() |
Ancient Scaraby?
Witam czy opłacałoby mi się "hunćic" Ancient Scarab na 50 ed? Czy by było waste? napisałem 2 razy topic na górze ale nikt mi nie odpisał więc proszę o wyrozumiałość.
50 ed, p set, jaką rożdzke użyć? i czy bym był na plus wreszcie ;d ? i ile expa by wpadało? czy pozostac na tarpit tomb i -3 ? |
Rób gfb i idz na peninsula tomb, pierwszy poziom za tp, mam tam 60-70k/h.
Na ancientach sam expilem MS 50lvl/48mlvl i powiem ze fajnie sie expilo i dobra kasa. Tylko ze musisz miec szczescie do nich, mnie 3 gonily i nie wyrobilem z paralizem :/ |
Witam,
na Ancient Scarabach bys raczej sam nie solowal.Ponieważ ja ledwo expilem 41 Elder druidem narazie expij na tombach do 50 ,a pozniej sproboj na ancientach expic. ___________________ :cup::cup:KNIGHT THE BEST!:cup::cup: |
Cytuj:
Kup se Elfa i botuj ;P |
@black
rozwaliles mnie tym ;] czytaj ze zrozumieniem .... @topic raczej dasz radę, tylko uważaj na większe grupy, bo jak cie zparaliżują i ze 3 dopadnie to temple :) co do waste to nie wiem :) pzdr |
Na ancienty bardziej nadaje się MS (fire). Druidowi za to łatwiej przyjdzie hunt na dragach (ice) - exp ten sam ale loot nieporównywalnie lepszy, w dodatku bezpieczniej. Jeśli jednak chcesz poexpić na scarabach to nie masz się co bać, powinieneś je solować bez najmniejszych problemów loot to w większości kasa + śmieci które sprzedaje się rashidowi. Ale ja uparcie polecam Ci dragi ;)
|
UP
HAHA na dragach na tym lvl ten sam exp co na ancientach?? Ja na 53 lvlu wyciągałem tam 50-65k/h (expa) i nigdy nie wyszedłem na waste a na dragach ? Pełno noobów exp 30-40k/h i jak nic ci nie poleci to masz waste... |
Jak masz skilla,owszem dasz rade,zysk będzie.
Jak nie masz skilla,nie dasz rady,poniesiesz straty. Tyle. |
Wbije lvl i idę na te ancienty. Możecie powiedziec gdzie one się znajdują? tam gdzie larvy i scaraby ale nizsze poziomy tak? U Rashida trzeba miec quest?
oK SPRÓBUJE I WAM dam relacje. Jeszcze jakieś wskazówki? i czy czesto się respia ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Respia sie wystarczajaco zebys poexpil ponad 50k/h, musisz chodzic wolno i nie wpasc wiecej niz w 2+, paraliz co 2 sek i nie wyrobisz;p Ja na 50~ ed sie polozylem na 3 asach, summony+paralize... a tylko 400hp mialem @up bardziej chyba o woi chodziło |
Cytuj:
Cytuj:
|
Co do ancientow polecam ci cave kawalek od przejscia miedzy ank a tiquanda hunc od wejscia w gore i w lewo poniewaz na prawo mozesz nie wyrabiac z respem a uciekajac zrespi ci sie kolejny od tylu i podroz w temple, na 50 ed zbyt duzo hp to ty nie masz a 2 na klate potrafia czasem przywalic <333 paraliz.
#Ktorys pan up co za roznica czy ed ancienty czy dragi? Ancienty sa troche mniej podatne na lód niz na ogien wydaje mi sie, ze jest to 10% ale zawsze o te 7 wali wiecej. #Porownujac dragi i ancienty tzreba rowniez wziasc pod uwage serv na jakim ten pan gra :), jesli non-pvp to wiadomo, ze ancienty wg. mnie bardziej oplacalne poniewaz na smoki co chwile wbijaja ci sie nooby i podkradaja expa. |
=) niedawno huncilem ale 55 EK xD loot bp p armorow Ed tam bedziesz mial zapewne waste ale powiem ci.... ZAJE***** tam jest xD extra sie hunci =d
|
Cytuj:
____________________________ :cup::cup:Knight the best:cup::cup: |
Opłacałoby Ci się, ale na lagu [jeżeli bijesz bez utamo] łatwo byś mógł paść.
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem duze ryzyko deada, chociaz zalezy jak bijesz i jakiego masz neta ;>
|
wpadło mi 5% w 15 minut ale olbrzymi waste jest. Więc na razie nie ma sensu bawienie się w ancienty. Pozostają mi tomby, więc jakie od 50 lvla ?
|
stone -4 (nie doslownie, dokladnie za tp -2), stone za tp, mozesz z innymi.. albo gon na barby, piratki, cyclo, hero czy cokolwiek innego
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |