![]() |
NOWA Wojna na Aldorze - old aliance reaktywowane!!
Tak wiec zauwazylem ze nikt nie stworzyl tematu o nowej wojnie wiec postanowilem sam zrobic :p.
Zaczelo sie od tego ze Gloomy Chooper (jeden z liderow gildi Danse Macabre - DM) uwolnil gildie Eternal March bez paymentow od hunta. Hunta mieli oczywiscie za to, ze przegrali wojne razem z Chosen Ones. Czlonkowie gildii Anima nie zgodzili sie z tym (na poprzednim WARZE DM bylo czescia Animy) co zaowocowalo wojna miedzy Anima a DM. Oczywiscie gildia Eternal March automatycznie stanela po stronie gildii Danse Macabre. W tym czasie wynik wojny wynosil 2:1 dla DM/EM. Dnia dzisiejszego gildia Chosen Ones a mianowicie jej czlonek Vercul zadeklarowal wojne przeciwko gildiom Eternal March i Danse Macabre. Wojna dopiero sie zacznie ... |
No i git nudno było na servie teraz się coś bedzie działo ;p
|
Nie potrzebnie taki temat...
Powód: Nikt tu nie zagląda :P |
Ciekawe co na to Aldruhn, Brollik i reszta ogarniaczy ;] zostaną neutral ?
|
Cytuj:
W tej grze, neutralni są tylko NPC, ktoś to kiedyś mądrze powiedział, nie pamiętam kto :PP Pozdro. |
pytanie do kogo :]
|
@thread starter
bedziesz tu zapisywal fragi/wyniki ob itd? |
Obecnie CO + Anima prowadzi z EM+DM+AC 109 do 62
Ostatnie OB wygrane przez CO@anima 36;6 |
Cytuj:
|
kskj
a w dupie to mam cwaniaki !!!!
|
Cytuj:
Ciekawostka: Aldruhn dołącza do animy |
haha ja pamietam aldruhna z 30 lvlu jak chodzilem z nim na slime a ten tu ma high lvl nie no gz a ja kibicuje Animie w tej wojnie powiem.
|
a huj mnie to obchodzi koles
|
Cytuj:
A co do wara to widzialam ze to sie tak skonczy juz jak byl podzial na dm i anime. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |