![]() |
Lost Account Interface - pytania
1). Jest jakas mozliwosc "podpatrzenia" jaki e-mail ma dane konto?
2). Da sie jakos sprawdzic jakie dane Personalne ma dane konto? To tyle ^^ czekam na odp :P |
Nie hackerze X(
PS. 1 możliwość to o twojemu schakować konto :) |
nie nie kolego ;) nie jestem zaden hacker xD. Poprostu chcialbym odzyskac stare konto ;>.
PS. 1 możliwość to o twojemu schakować konto :baby: co? ^^ |
Ja tak odzyskalem, bo okazalo sie ze kiedys mialem takiego maila potem go dalem koledze i sie okazalo ze on se MDW na nim zalozyl i wzialem ciach mach i sobie pogralem MDW ale CBA wparowalo odrazu mi kajdany zalozyli i do wiezienia, ale Majkel Scofield mi pomogl uciec, bo on juz w tym dobry jest i jak ucieklem to razem z nim do Panamy pojechalem Ananasy zbieralismy i tak sie dorobilem majatku, teraz jestem milionerem i odkupilem sobie tego MDW.
|
spedalony bocie... jedna sprawa... takimi tekstami to sobie usypiaj stara :>.
PS Nawet smieszne to byl " Majkel Scofield " |
Nawet po Polsku komuś pojechac nie potrafisz :) Ja nie uzywam polskich znakow, bo mi sie nie chce, ale zeby jakies kropki dawac bez powodu no i z malej litery zdanie zaczac :? :)
Pozdrowienia z Watykanu od Ojca Bamboszka. Strasznie sie zbulwersowales, ojej obrazilem Cię? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Da się, tylko musisz włamać się do bazy danych.
Kurna dzieciaku, wiesz co to ochrona danych osobowych? Ja bym sobie nie życzył, żeby osoba trzecia wiedziała gdzie mieszkam, bo zabiłem jej postać i ona straciła MPA. |
omfg ale cioty jestescie xd... Stara postac dalem kumplowi... byl to chyba 15 lvl ;p a teraZ? 71 :> przyda sie ;). Wiec chce sprawdzic czy jesli zamowilbym rec-key to przyszedl by na moj adres czy jego. A co do e-maila to nie chce mi sie strzelac... :P Tyle... Jedyna odpowiedz ktora przyciagla moja uwage to odp. Shivka... Reszta to ZenuA ;O
|
A nie pamiętasz starego rk'a??
|
nie chce mi się strzelać?? Nie możesz wziąść lost account i sprawdzic czy pasy przyjdą??
|
Shivek - Mialem zapisanego go na kartce... ktora zazwyczaj paletala sie po biurku... Teraz biurko jest czyste - Swiateczne sprzatanie w wykonaniu mamy..
Lechista - Stary... ^^ Nie pamietam e mailow za tamtych czasow :). Oczywiscie probowalem ;] 19/0. Czyt. 19 sprawdzonych, 0 trafionych. Mam to zapisane w notatniku xD. PS Bardzo ciekawy tekst masz w " Ukryty tekst " ^^ Serio mowie... |
Jaki z ciebie jest Frajer masakra......
Jak mozna kumplowi ukraść konto. To już trzeba być totalnie po..... na punkcie Tibi. Zamknijcie temat... |
Cytuj:
|
@ mc 200 - offtopujesz piczo ;o
@ Rail kris - To konto nie jest kumpla :) Czytaj ze zrozumieniem ;) o ile skonczyles juz szkole to juz to powinienes umiec. ucza tego chyba w 4 klasie ;o. a w 6 bedziesz zdawal z tego egzamin :) Dogadalem sie z kumplem ze jesli uda mi sie odzyskac konto - jest moje. on juz nie gra ;o. |
to taki chwyt żebyście wreszcie przestali go bluzgać...
Temat chyba do zamknięcie bo jak mi się dobrze zdaje odpowiedzieliśmy autorowi, że się nie da i to chyba wystarczy |
Przyjdź do niego powiedz mu by się lognął na tibia.com, zobacz jaki jest adres, powiedz mu by zrobił tutoriala, bo ty chciałbyś zobaczyc i git :P
|
Cytuj:
|
shivek - tylko on tez pasow nie zna xD
|
No to macie problem :D
A co do szkoły to skończyłem więcej od ciebie B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |