![]() |
Aktywność Modków I Admów
Jak każdy wie co jakiś czas są prowadzone wybory na Moda lub Suppot i tu jest sedno
Na forum są 1000 takich samych tematów o podobnej i co raz bardziej trollowskiej wersji... taki temat powinien być zamknięty no nie? A tu lipa! jakiś mod sie loguje raz na 3 lata i daje warny za nic nie zamykając tematów... Z tego co wiem Moda się wybiera żeby dbał o forum a nie żeby mieć coś niebieskiego/ innego koloru pod nickiem... Mod powinien poświęcać forum trochę czasu a czego tu nie widzimy.. Jedyni jakich widzę aktywnych to - Wieszok , Tompior , Atimica Ciągle usuwają brudne tematy więc APEL DO MODKÓW! - Raczej w imieniu wszystkich nie trolli apeluje abyście po usuwali stertę niczego nie wartych tematów! Jeżeli ktoś ma coś do dania proszę pisać , to nie jest temat do napisania spamu , wyzwisk tylko to jest temat apelacyjny - nie mylić z prowokacją. |
W jednym ci przyznam racje, od jakichs 2 miesiecy modkowie WOGOLE nie dbaja o to forum..
|
Wystarczająco ciężko jest im nadążyć z usuwaniem aktualnych trollowych tematów. Oni też mają zycie i wydaje mi się, że nie chcą go tracić usuwając stare tematy.
|
Ja bym był dobry modek, ja nie mam życia! Ja! JA!
|
Nie mają życia? Tracąc je usuwając tematy?
To jest kwestia 10 min usuniecie starych tematów , wchodzi patrzy na treść , troolowaty fake topic , i już.. Jeżeli tak jak mówisz nie mają życia to po kiego są modkami?? nie mają czasu na forum nie powinni nimi być! |
ja bym usunął Wieszoka i dał mi range!! To by dopiero było czysto na foru hyhyyhy :>>>>
|
;) Można zacząć bez rangi, raportując syf a do rangi droga nie daleka
|
Myślę, że moderatorzy poświęcają wiele czasu innym sprawom związanym z Tibia.pl, i czasami brakuje czasu na usuwanie tematów i postów łamiących regulamin - bo jak wiadomo także mają swoje życie.
Ja byłbym za dodaniem Supproterom możliwości usuwania złych postów/wątków. I takie posty trafiałyby "gdzieś tam" i moderator w wolnej chwili sprawdzałby czy faktycznie słusznie temat został usunięty (jeśli nie, to np. supporter byłby jakoś karany). Supporterów nie jest wcale tak mało, a sądzę, że znamy dobrze regulamin i nie jesteśmy na forum od dziś, także pomysł mógłby się okazać trafiony. ^^ Ale to takie tylko marzenia, bo pewnie nie ma na to szans, bo admini/moderatorzy nie wszystkich supporterów darzą tak wielkim zaufaniem aby pozwolić na usuwanie wątków. Pozdrawiam : ) |
Z czasem ufa się ludziom Bordo. Wywiązujcie się z prac to zostaniecie obdarzeni zaufaniem: )
Przyznam, że perspektywa supportera mini-moda bardzo mi się podoba: > Lecz niestety pozostanie to tylko w naszych marzeniach. Powinna Nam wystarczyć władza jaką i tak już posiadamy: d Co do moderatorów.. Chciałoby Ci się czytać KAŻDY post? To nie sztuka skasować temat. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |