![]() |
Brak kasy - zmiana profesji?
Witam.
Gram aktualnie 52 Master Sorcererem z 45 mlvlem + eq = 48 mlvl. Niestety, jedyne co posaidam w gp to 1k xD Jak pewnie większosc z Was wie, sorcem nieda sie grac z takimi finansami, dlatego mysle o przejsciu na mojego 24 RP z 60 distem. Jeszcze mam 30 EK ale to raczej odpada. Ek jest nudny xD Doradzcie mi co mam zrobic xD |
Chcesz rady? Naucz się grać ;] Ja na Twoim lvlu potrafiłem przy dobrym expie niezły profit wyciągnąć
|
Jesli knighta masz na tym samym swiecie mozesz nim zarabiac kase , jesli nie to sorcem rob lootbaga z latwych potworow takich jak mino itp
Nie oplaca sie porzucac postaci ... UP@ : Nie powiem ze ta osoba umie grac , ale nie tak ostro jemu potrzebne sa porady . |
Jeżeli grasz na Harmonii to mogę ci dać Obs knife :P
Będziedz skórki z minosów wycinał i lootbagi robił :P i kaski zarobisz potem exp i z samego expienia wyjdziesz na prostą |
może zacznij runy robić? albo loot bagi bo skoro masz tylko tyle kasy to albo nie umiesz expić albo nie chce ci sie robić loot bagów
|
wez tego sorca i pojdz pozbieraj smiecie chocby na mino tower PACC a na faccu tez jakis resp minoskow bo ludzie zazwyczaj niezbieraja loota typu chain armory crossbow itp
|
omg
masz woi ?
jak tak to kup bp manasow i lec na byle jaka tombe, zrob lootbaga i go sprzedaj mi to wynosilo 3k~/h B) |
Zmień na Rp... kasy będziesz miał pod dostatkiem, hity przyzwoite a i nawet jakby Ci sie PACC skończył, to i na Facc fajnie można poexpić (choćby na PoH)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Z kad w ogóle wiecie ze ja grac nie umiem? xD Przed przerwą w grze mialem hacka i zostalem z 1k i plate setam -.- Jakies tam eq nazbieralem od kumpli... Jesli nie wierzycie poczytajcie sobie temat o mojej postaci tak z 4 sterony w tył... Jak nie wiecie to nie mówcie, ze nie umiem grac xD. Juz znalazłem sobie fajny exp, gdzie mi sie zwraca, wiec nie musicie juz mi "doradzac". ;P |
najlepiej ich powyzywaj, bedziesz pr0 i zuper ziomz normalnie
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |