![]() |
Wasz styl !!!
Jaki macie styl ? Tu możecie się chwalic, ja zaczne:
Chodze ubrany na moro, fryzura na rekruta (Po bokach bardzo krótko, a na górze zostawione troche więcej). Słucham Bluesa (Dżem tylko z Ryśkiem Riedlem).Jestem nie do złamania, zawsze patrze się w oczy przeciwnikowi i wogóle wszystkim. Troszeczke pakuje ;) AAAAA no i mam kilku idoli: Rysiek Riedel, Mirosław Baka i John Cena (Youtube.com jak nie wiecie kto to) OK. To teraz wy! |
Upośledzony jesteś?
Dres uber alles! |
co pakujesz ? mandarynki do siatki ?
|
GHAHAGHHAHAHA
POZDRO ŻOUNIERZ! @Grue - no offence ;p @ja mam psa o imieniu Milka i całkiem lubię czekoladki kasztanki. Nie mam włosów na głowie, ale za to mam dojebane łydki. Lubię rozpuszczać sobie witaminę C pod językiem. a wy? |
Żołnierz z niego taki, jak z koziej dupy trąbka hahaha... Patologia... :|
@Down www.szukamkoleguff.mafia.sex.ru - tam sobie szukaj kolegow :| |
Z kąd jesteś młodzieńcze ? Może się spodkamy w rl ?
|
Coś czuje że z Grue to byś sie spotkać nie chciał xD.
@top: A ja sie pożale, dziś mój piękny fryz został rozej*** przez niedo**** fryzjerke i sie boje że mnie teraz z dresem pomylą... @Down: Ja nie chciałem na rekruta... Miałem średniej długości włosy, teraz mam krótkie i źle się z tym czuje. Nie chce nic mówić, ale troche za bardzo /Elo/ jak na realia tego forum jesteś. Nie afiszuj się ze wszystkim, bo niedugo powiesz że z ASG na krowy bez pleców tam polujecie. |
Cytuj:
|
Nie idz do tej patologii, szczerze odradzam! Przynajmniej dopuki czerwoni siedza na stolkach. Armia zawodowa w Polsce? Hahahahaha i 2 kabarety... :|
|
@UP
Nie jesteś patryjotą, nie kochasz swojego kraju? To smutne. Ja kocham Polske !!!! Będe jej służył najlepiej jak potrafie!!! |
Bądz patriotą nie rob bledow ; )
|
Cytuj:
|
Forum nie forum, ale jakis poziom wypadaloby trzymac...
|
Sory, ale musze to powiedzieć... Drezynka zachowujesz sie jak niedorozwój emocjonalny, jakbyś miał ADHD albo jakieś inne gówno. Byłeś ty u psychiatry ?
|
Zamykam temat, bo ogolnie taki troche spamerski :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:18. |