![]() |
Gdzie zrobic screena na 100 lvl.
Tak jak w nazwie:
Gdzie zrobic screena z adwansem na 100 lvl chciałbym na niego zaprosic paru kumpli ale nie mma pomyslu gdzie go zrobic . Proszę o rady! |
demony goroma a napis 100 to mms g legi i mpa
|
demony goroma a napis 100 z mms g legow i mpa, a na tym dusty
@przepraszam za DP, ale w czasie wysylania posta padla mi przegladarka i po przywroceniu sesji wyslala ponownie |
w dupie kurwa osle jebany najpierw wbij ten 100 kacapie pierdolony.. a z tego co wiem na furorze jestes hunted to mozesz pz pogrzac
|
Sam pomy¶l może wymy¶lisz cos oryginalnego:P.
|
W final room'ie desert questu :S
|
jak zabijasz rabbita za 20 z sd a w tym czasie ktos zabija potwora ktorego ty zaatakowales dostajesz 1expa i 100lv
|
Cytuj:
ja polecam w carlin przed dp :o |
Zrób fake'a i po sprawie...
Albo zrób na ratach. |
http://tibia.pl/earth.php?x=32614&y=32131&z=9&q=265.20 Tam, poszukaj pod desertem, łatwo znaleĽć to miejsce.
|
Może gildia druidów w Thais? :>
|
: )
ja ci polecam wbij 99 1% do 100 i padnij ! ahhahahahah:D
@topic zrob se w swoim domq z super mega extra itemami, a jak nie masz paka to se kup :baby: |
Cytuj:
Jezeli moge pogrzac pz to czemu expie nikt/nic do mnie nie pisze z huntami/pretensjami etc. 100 wbije chyba w poniedziałek. @co do reszty dzieki za propozycje |
Na pustyni, zrób zamek z parcelów ;, Ja kiedy¶ tak zrobiłem, tyle że to był 'Hail BR, PL, SWE castle!'. Możesz też gdzi¶ w Yalahar, w jakim¶ ładnym miejscu. Polecam Yalahar.
|
Zrób z jakiego¶ itema którego masz full napis 100 i stań w zerze powiedz jakie¶ życzenia a kumple obok albo za tob±, ten sam outfit xDD
|
-Zamek Króla Tibianusa w Thais
-Ab'dendriel -Jakundaf Desert -W Greenshore niedaleko farmy Możesz też poszukać innych fajnych miejsc w Tibian earth. |
Zrób w domu. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Wszyscy na Nasza-klase maja chociaz jedna fotke w domu, wiec ty tez ja zrob!
|
Dec 16 2008, 13:48:17 CET Died at Level 87 by an elf arcanist
tam gdzie bocisz najczesciej |
Cytuj:
Co do mojego deada 2 owner mial kicka;x |
zrób fote na szczycie feru tower jak stoisz na tronie a kumple ciesz± jape B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:00. |