![]() |
Darmowy internet na telefonie
Witam! Zakupiłem sobie adapter bluetooth teraz chce przez niego wysyłać sobie internet na telefon ale coś mi to nie wychodzi ;/ korzystałem z różnych poradników ale nie mogę zrobić lanu ;/ nie wiem czemu. Spróbowałem przez siec osobista no i łączy się z telefonem pisze czy można go jako modem wykorzystać akceptuje i dupa wchodzę na neta i 10zl bye xd. I moje pytanie brzmi czy ja muszę jeszcze coś na swoim SE ustawić jakieś profile internetowe czy co ? Albo może jeszcze inaczej mam spróbować ?
korzystałem z tego poradnika: |
Jaki masz model telefonu i w jakiej sieci on jest? Sprawdź też, czy twój telefon ma wł./wył. proxy.
@Edit Raczej profil zrobić musisz ;o @Edit2 Możliwe też, że to wina twojego telefonu. @Edit3 Spróbuj jeszcze tego: http://www.uiq3.eu/viewtopic.php?t=2067 |
Model telefonu SE K510i Era
Wlasnie ja nie wiem jakie ust internetowe zrobic ;/ A to ten internet mozna przeslac przez siec osobista ? Sproboje tego co mi podeslales potem odpisze czy zadziala @edit Wszystko fajnie swietnie ale tam jest opisane co trzeba w telefonie zrobic nie na SE chyba ;/ nie mam takiego menu jak on tam opisuje |
To znaczy, że mam internet xD? Bo nie wiem czy komorka do kompa cos wysyla czy komp do niej ;/
PRZEPRASZAM ZA DOUBLE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |