![]() |
Zamach na Modów
No więc wczoraj ja i Supreme (SuPeRM4N) postanowiliśmy, że modki potrzebują jakiejś kary, bo jakby to powiedzieć, za bardzo się worz(ż)(nie wiem jak)ą. No więc postanowiliśmy wszystkich na jednym dużym drzewie powiesić za jaja. Niestety Vanessa nie mogła wisieć, ale na rysunku jest. Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem? A oto i zdjęcie:
http://img.photobucket.com/albums/v1...ryt/koniec.jpg |
Za***oza :D
I'm the first one :P |
Znowu napisałeś jakiegoś szita
I chciałbym go wyrzucić do lamusa Ale nie zbanuje cię Bo ***** wiszę koło MatKusa Chryzantemy złociste... |
:d
Niekturzy są uśmiechnięci... :p :cup:
|
Ciekawe ile czasu mine az wywalą ten post ;)
Oni sie pocą, nie śpią po nocach zeby wszytsko działało a ty takie cos odwalasz! Lecz sie! |
Cytuj:
|
hehe dobre :]
|
Cytuj:
|
Hahahahahhahahahah, Rotfl, Buhahahahahahahahhaha Super! :) Z.a.j.e.b.i.s.t.e.
|
Cytuj:
|
Zapomnieliście chyba o maggyverze i atkusie (aktusie?)
|
Muahahaha...nice! To powinno być w zdjęciach mi się zdaje, bo to cyfrówką robione, nieprawdaż? Mam nadzieje, że nie będzie deleta...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
[13:43] <Maqus> Raul Ty to zrobiles? [13:43] <R4ul> nom [13:43] <OpTyK> R4ul masz talent :P [13:43] <Maqus> klawe :) [...] [13:43] <Maqus> bede Cie musial na piwo zaprosic [...] [14:03] <R4ul> Maqus jakby co to mam pozwolonie od Ciebie na ten temat :P [14:03] <SuPeRMAN> !quote add Oni sie pocą, nie śpią po nocach zeby wszytsko działało a ty takie cos odwalasz! Lecz sie! [14:03] <Maqus> luzk [14:03] <Maqus> mnie sie podoba |
Wspanielosci.
Raul, bosalowi miala wystawiac glowa a nie nogi, to spaprales. |
Jak dla mnie, to niektórzy powinni dostać surowsze kary.
<edit> Tylko nie posądzajcie mnie o plagiat...guess who. http://img140.exs.cx/img140/6195/guesswho5ht.png Jasne, że to nup-lover Dobo, a kto inny?!?!?! |
Dr.unknow moge sobie zapisać te cudo na kompie bardzo mi się podoba:D
@topic: No ładne nawet a takie pytanko robiłeś to godzinę czy 15minut:P?Tosty the best:P |
nie wiem co macie do modkow...chodziasz ze im sie to przyda :D Zaryzykowales ale mody ci odpuscily :D . Masz farta :D . Fajne to :)
|
Cytuj:
Mi się tam podoba ;> Tzn zabawne jest :) Po co wywalać... nie jesteśmy aż tak bezduszni.... Po prostu Raul dostanie 9pkt ostrzeżenia ;P |
Rayman, tobie się podoba, bo wiszisz dość nisko...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |