![]() |
Nebula Ferumbras = bez komentarza...
|
"troche ich malo bylo" :p
ale dali rade i to sie liczy! ;) |
Są jeszcze rary i niemówcie ze niema...znalazlem spis itemkow ktore są pojedynczymi sztukami ale zdobytymi niewiem za czasow starej tibi, znalezienie błedow czy cos...spis rarów (nierobiłem go ja)
Hełmy: Ceremonial Mask Dragon Scale Helmet Winged Helmet Horned Helmet Nogawice: Dragon Scale Legs Pancerze: Summer Dress Girl's Dress Tunic Ball Gown Red Tunic White Dress Navite Armor Witchhunter's Cloak Dark Lord's Cape Earthborn Titan Armor Buty: Boots of Waterwalking Patched Boots Tarcze: Rose Shield Shield of Honour Unholy Shield Blessed Shield Miecze: Epee The Calamity Magic Longsword Topory: Solar axe Obuchy: Lich Staff Golden Mace The Stomper Dark Trinity Mace Bronie dystansowe: Elvish Bow Silkweaver Bow Yol's Bow Composite Hornbow Elethriel's Elemental Bow Chain Bolter The Devileye Amulety: Broken Amulet Bronze Necklace Paw Amulet Sapphire Amulet CM Token-można dostać od CM na specjalne okazje Silver Necklace Kosztowności: Crown Roc Feather Jedzenie i napoje Mana fluid-niemożna obecnie zdobyć Carrot of Doom Inne: Golden Falcon Tibiacity Encyclopedia Key of Numerous Locks Norseman Doll Golden Newspaper TibiaHispano Emblem Heavily Bound Book Abacus The Mexcalibur Message in a Bottle Elven Vase jak widać najmniej rarów jest z axów (kał :PP) |
Weź tego spoila ocenzuruj jakoś...
Co do filmu to sprawnie im poszło, gz dla tego, który loota podjebał:D |
Dobrze że jest taki loot. W końcu to mocny boss a nie jakieś po pierdółko. A na niektórych światach pvp czapki lepiej nie pokazywać. A great shielda zawsze można nosić w ukryciu. ;) Jak z bossów które się regularnie respią lecą rare to dlaczego nie z feru?
|
To co teraz będzie rarem? :confused:
|
Zal mi ludzi co mówią ze Tibia to OTS.. To Ty chyba nigdy nie grales w Rl, a jak grales to masz 30 lvl max i nic nie wiesz co to jest rl.. I wy******laj mi z takimi komentarzami na Ots, a nie smiesz ludzi pouczac. Zobaczysz filmik jak jeden typ zloci cos dobrego to juz gadasz, a takich kolesi co mają juz ten odpowiedni lvl zeby pozwolic sobie huncic na mocnych potworach jest niewiele. A co do Feru i Lota to Juz lezał w domku rozłożony xd i wszyscy podziwiali ;d
|
Cytuj:
Reported muahahhaha |
No udalo sie =) btw byla loteria, czapke dostal Tevissa a shielda Tana max ;f
|
Zreszta great shield juz byl zloocony (z massacre).
|
Cytuj:
Do tych ludzi: Jesteś kozak? to weź swoja ekipę i idź ubij ;] wtedy zobaczymy czy wam rar spadnie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |