![]() |
Openka na br serwerze
Jako, ze czesto mozna tutaj zobaczyc pelno openek z niemieckich serverow, ktore mniej wiecej sa podobne, stoja na wysokim poziomie, sa wyrownane, a jak nie sa, to po 3 min jedna ze stron spada na defensa to postanowilem wrzucic jakze inna openke ze Shanery, servera gdzie graja prawie sami br :D
Choc sily byly mniej wiecej wyrownane to skonczylo sie 35:2 :D. Jakze cudownie oglada sie ten chaos, gdy nie ma cos takiego, ze ktos biega z kims, ze ktos ucieka na defensa, tylko bry po prostu biegaja po pustyni tak dlugo, az wszyscy z teamu padna, lub nie zostanie zaden przeciwnik do zabicia :D. Strona, ktora tak zmiazdzyla przeciwnika, wcale nie jest jakos super bardziej rozgarnieta od tamtych, co widac jak kamerzysta biega bez time ringa i gonia ostatnie 10 minut po pustyni w 50 osob jednego 130 ms'a, ktory ich obiega jakby byl szybszy conajmniej o tyle, ze musialby miec chyba ze 250 level :P. Ogolnie cud, miod i organizacja, kocham ten server, gdzie paru ogarnietych ludzi wbijajac tam 45 level moze pokarac niemala ilosc ludzi z kazdej gildi na Shanerze i jeszcze ujdzie im to na sucho. Ciekawe jak oni walcza na test serverze z ekipami z niemieckich serverow Link: http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=55716 |
30/12/2008 - Ankrahmun/Darashia battle
Next 37 x Omnishslash 6 Aff, w tej wojnie kibicuje Omnishslash xd Swoja droga, nie widzialem Kaosa na tej opence. |
@up - Nie no, teraz na spokojnie policzyli fragi, to jest 42:5 :P. Ja tez jestem za Omnislash, bo po prostu mniej ich nie lubie :P. No moze jakby byl Kaos to by to inaczej wygladalo, a tak jedynie Mestre Smyth cos zdzialal, padl jako ostatni i fragnal 4 ludzi na 5 nextow co padlo ;D. A jaki Twoj nick na shanerze?
|
¦miech ;D
ale dobrze im poszło ;) zdetronizowali przeciwników na wysokim poziome w¶ród brazylijstwa... heh pozdr. |
Kto jest za utworzeniem gwardii która zwalczy tych BRudasków?
|
@autor
Nie walcz±, niemieckie i amerykańskie serwery maj± oddzielne testy. |
@ - no tak racja, umknelo mi to :P. A szkoda, moze wtedy by przejrzeli na oczy, ze ich skill nie jest wcale taki fajny jak mysla :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |