![]() |
Arena-Greenhorn tp
Witam! Mam dwa pytania:
1. W który teleport wejść przy Halvarze, żeby zacząć walkę z gladiatorami na poziomie Greenhorn ? 2. Sorcerer 23 lvl, 21 Mlvl, EQ: -Strange amulet -Dark Helmet -Wand of Decay/Wand of Draconia (biorę obydwa wandy) -Noble Armor -Dragonka -Plate Legs -Leather Boots -2 Bp Mana potion Czy dam radę przejść ten poziom (Greenhorn dla mało kapowatych ;)) ??? Jeżeli nie to dlaczego i jak to zmienić, żebym dał radę przejść ? |
Dla malo kapowatych?:(
Powiedz mi, po co ludzie wydawaliby 10k na arene warlord, skoro można by zapłacic 1 czy 2k za greenhorn, ale wejść w tp na warlord? Wchodzi się w obojętnie który teleport, jeśli nie dasz rady tego przejść, to jesteś big lama. Tyle ;x BTW. Masz fajny podpis z swoim udziałem :) |
Spokojnie dasz rade :)
A co do teleportu przy Halvarze, to obojętne w który wejdziesz, bo i tak Cie wysle na ten poziom na który wykupiłeś u NPC wejściówkę ;) |
ALL> THX ZA RADY!!!
2UP> Thx za pochwałę podpisu :P Temat można zamknąć |
Jestem Big Lama;( Uciekłem przy Orcus the cruel bo zapomniałem przy którym hotkeyu jest exura vita bo na redzie byłem ;( ale przeżyłem :) Może spróbuję następnym razem :confused:
|
Pwn3t
Ja To Na 10 Lvlu Solo Zrobilem Uhauhshusa own3d |
Hahahaha gz :d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
kup tak full Blue steta , minimum 10bp mf , i wbij minimum 45lvl na SD ! Oczywiście to ironia :D Ja to na 20RP z 3 Hp w BP przelazłem :P |
Ja 20 RP zrobilem bez potow .. tylko 2 rs sie zlamaly ;D
|
@Koleś, który mówił, żebym szybko wpisał czar> No niestety jestem tak zbudowany, że żebym mógł coś napisać muszę patrzeć na klawiaturę, gdyż mam krótkie ręce...
@TOPIC> Wow, popularność tego tematu skoczyła po takim jednym poście... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |