![]() |
Rookowanie 240 MS'a.
Witam.
Filmik z rookowania 240 MS'a. Troche szkoda, ale jak coś ktoś odjebał, to tak jest ;) http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=lsoepafgmzldxajx Spoil (?) -> http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Cheese%20master |
Taki prezent na nowy rok !
:cup::cup::cup: |
Powiem tylko jedno :
Bezduszne i zazdrosne świnie ;) |
No ładny ma lvl teraz xD
|
To byla jego postac i ma prawo ja zrookowac ;]
|
Cytuj:
Czemu na koniec mówią all "fuck you Darryl" ?? |
kurwa łeb to łeb nic nie poradzimy ze bezmózgie istoty rodzą sie na świecie
|
Cytuj:
|
tekst z wotu
" Story: new owner paid for the character and was supposed to have full access, but the real owner kept taking it back before he could get rec key and change email the real owner thought cheese master was such as asset to the team, he would take the char back every time one of his friends was in trouble on Mythera, and threaten Arkangel over it. so new owner decided to rook it. " nie chce mi się tłumaczyć więc co głupsi z polskiego społeczeństwa nic nie zrozumieją i tak ale zwracam się do wykształconej części |
Hail kupowanie postaci; )
|
no dokladnie, haha :D
|
Też mi wyczyn, przecież padać jest łatwo niech lepiej pokaże jak wbić taki lvl jaki miał w godzinę.
Beznadziejny filmik zmarnowano piniondze, a można było sobie przynajmniej kupić laptopa za taką postać. |
@Up.
On nie miał 100% dostepu do chara, żeby mógł go sprzedać. Cytuj:
|
Cytuj:
jaki tam ci laptop wyszedl by za 240 msa? to nie te czasy teraz 150 levla na allegro za worek kartofli kupisz |
To dla tych niekumatych w skrócie: stary owner ciągle odzyskiwał chara, aż wkońcu nowy się wk***ł i postanowił go zrookować :p
|
18:56 Cardow Skallebankare [52]: HOLY SHIT, I just thought he was making a solo-style masslog
Nic nie trzeba dodawac :) |
heaeha lepiej zeby inni wuyciagneli z tego jakies wnioski
|
Pewnie nowy owner był na %.
|
Taki mały prezencik od całej gildi..
szkoda typa;Z |
Cytuj:
Co do %, na Candi 130 ms poszedł na deserta ,jako iż był najebany zasnął i wypchnęli go na slima i ded xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |