![]() |
65 rp - kilka pytań
Witam, mam kilka pytań, otóż gdzie expić 65rp ze skilami 77/52, mlvl 15. Prosił bym również o to aby po poleceniu jakiegoś potwora napisać gdzie najlepiej na nim expić. Z czego w niego walić, leczyć się healing potionami i manasami?
I na koniec takie pytanie czy mocniej będę bił z boltów czy z rs'ów? (nie chodzi mi o to z czym lepiej huncić tylko z czego będą padały większe hity). z góry dziękuje i pozdrawiam Edit: Zależy mi też abym był na + :) |
Barbarian camp (duży)
Zombie na Yalahar Venore Dragon Lair (bez DL'i) Bonebeasty na Ramoa Pokój z Ice Witchami/Mad Scientistami na Yalahar Lizardy na Chor Wyższe obrażenia będą z Royal Spear, jednak średnia obrażeń będzie wyższa z boltów (speary często nie trafiają). W każdym z tych miejsc będziesz w najgorszym razie na 0. Edit. Lecz się tylko manapotiony+Exura (Strong Healthy tylko w sytuacji kryzysowej). |
jest juz temat od takich pytan =/ ale polecam frosty :) po dluzszym huncie sie powinno zwrocic i oprocz tego lizardy na horze
|
Dziękuję za szybko odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, na co wybrać się z blokerem 66lvl skile 83/83? dragi i dl? ancienty?
|
ancienty :)
|
|
Cytuj:
Z blokerem idź na dragi i dle, ancienty są ciulowe i strasznie nudne;d |
na pohu.......
|
na pohu........
|
65 rp - kilka pytań
Myśle że możesz expić na d lair