Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] 158 ek & 155rp died (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=202787)

Sisil 01-01-2009 23:08

158 ek & 155rp died

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=h90mfxmhrtmc6kf8

Film nie mój, znaleziony na tibiaCamTv.

Juzefek 01-01-2009 23:23

Haha, ten knight pięknie padł
spoil
zablokowal się dwiema hydrami, oni (pk team) przyleźli i z hydrami go jak dziecko zabili

Tethi 01-01-2009 23:45

obydwaj pokazali totalny brak skila pvp.. Ja nie rozumiem jak na serwerze pvp mogli wbic taki lvl -.-

Argen 02-01-2009 00:58

Podpowiem ci. Trzyliterowe słowo zaczynające się na b i kończące na t.

@topic

Ładne fragi.

Gonzo 02-01-2009 01:03

Małpa i destroy fieldy <3.

Sir Malpiiozo 02-01-2009 01:21

no coment

0 pvp ta?
Ciekawe co miałem zrobić noby jeb**e jeżeli miałem 2 bp potów
i nie w*****ajcie ludzi jeżeli nie gracie na tym servie...

Dark_Exhado 02-01-2009 01:23

Rotfl nice frag ;d

Elesar Inferno 02-01-2009 01:43

To że miałeś tyle a nie wiecej potów zawdzieczasz tylko i wylacznie swojej inteligencji lol

FAJNY_ZIOM 02-01-2009 01:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Malpiiozo (Post 2404998)
0 pvp ta?

nie chce mowic kto tu jest noobem,moze sam zauwazysz ale to ty na 158 lvlu ek nosisz przy sobie 2 bp potionow na servie pvp ;o

semilunaris 02-01-2009 01:47

Ło lol. Jak zabijałeś te mino archery to pomyślałem, że zaraz zaczniesz używać na nich obsidian knife. ro ty fy ly.

Powiedziano mi, że po upie nie ma waste na hydrach. Ty waste miałeś, dzięki temu przywróciłeś 'nadzieję' tej grze :D:D:D

leopard 02-01-2009 01:57

Cytuj:

0 pvp ta?

Mogliscie zrobic mega duzo, ogolnei dac sie tak balanlnie trapnac to przegiecie+ nie nosicie destroy fieldow? 2x150lvl+ i zadnej destroy fieldow, mogliscie wspolracowac, to nei byly hlvle, ty masz male attack+ exori gran+ buff, pall to samo + assassin stars, gdybyscie sie zgadali to byscie wybijali tam ich, ten 30~ lvl ktory blokuje droge,no ja jebie nie moglsicie go zabic? czekasz, stoisz nic nie robisz i myslsiz ze sam sie trap popsuje? heh 2 bp potionow na pvp servie sorry, ale na lvlu duzo nizzym od Ciebie nosile mminimum 10 bp, pomimo hacka, pozyczylem eq, nie majac kasy na zapozyczalem sie na potionki bo bez 1 bp leczenia nie wyjde z pz. Nie ma co chlopaki/dziewczyny pokakazali jak grac sie nie powinno, albo botowaliscie techary i niemielsicie okazji wycwiczycpvp , albo zakupiliscie te posatcie. I nie mowie tu o jakims super pvp, tutaj glupie podstawy daly by wam mozliwosc wysjc z tego trapa. I prosze nie mow mi ze nie wyszedl bym z takich trapow, bo wychodzilem, a szczegolnie mam takie 3-4 sytuacje najciekawsze podczas grania, gdzie nie mialem w ogole szans na zwianie z trapa a jednak. ale nie bede o tym mowil bo to inna bajka...

Gonzo 02-01-2009 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez leopard (Post 2405021)
Mogliscie zrobic mega duzo, ogolnei dac sie tak balanlnie trapnac to przegiecie+ nie nosicie destroy fieldow? 2x150lvl+ i zadnej destroy fieldow, mogliscie wspolracowac, to nei byly hlvle, ty masz male attack+ exori gran+ buff, pall to samo + assassin stars, gdybyscie sie zgadali to byscie wybijali tam ich, ten 30~ lvl ktory blokuje droge,no ja jebie nie moglsicie go zabic? czekasz, stoisz nic nie robisz i myslsiz ze sam sie trap popsuje? heh 2 bp potionow na pvp servie sorry, ale na lvlu duzo nizzym od Ciebie nosile mminimum 10 bp, pomimo hacka, pozyczylem eq, nie majac kasy na zapozyczalem sie na potionki bo bez 1 bp leczenia nie wyjde z pz. Nie ma co chlopaki/dziewczyny pokakazali jak grac sie nie powinno, albo botowaliscie techary i niemielsicie okazji wycwiczycpvp , albo zakupiliscie te posatcie. I nie mowie tu o jakims super pvp, tutaj glupie podstawy daly by wam mozliwosc wysjc z tego trapa. I prosze nie mow mi ze nie wyszedl bym z takich trapow, bo wychodzilem, a szczegolnie mam takie 3-4 sytuacje najciekawsze podczas grania, gdzie nie mialem w ogole szans na zwianie z trapa a jednak. ale nie bede o tym mowil bo to inna bajka...

Ani jeden ani drugi nie botował/nie kupił postaci.

Pomyśl logicznie, oni już tam kilka dobrych godzin siedzieli... i może dlatego im tyle potów zostało? Nie jestem obrońcą zwierząt, ale akurat Małpa ma dobre PvP.

OldWerladyn 02-01-2009 05:24

Wystarczyło 2x80+ żeby stamtąd zwiać, a przynajmniej paść z honorem...

2x150+ nie mogli uciec z "trapa", bo to nie był trap tylko caveblock.

Inferno3031 02-01-2009 11:25

Filmu chyba nie ma co komentować... każdy widzi co kto zrobił a czego NIE zrobił...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2405029)
Ani jeden ani drugi nie botował/nie kupił postaci.

Pomyśl logicznie, oni już tam kilka dobrych godzin siedzieli... i może dlatego im tyle potów zostało? Nie jestem obrońcą zwierząt, ale akurat Małpa ma dobre PvP.

Może i ma pvp... ale w tej nic takiego nie pokazał...ja miałem wrażenie, że gra dopiero 1 dzień po kupnie postaci, z resztą palek to samo... połowe czasu rzucał "utani hur" a potem się dziwi, że potów nie ma xD
Cytuj:

0 pvp ta?

Co za różnica jaki to server? Poza tym z palkiem byliście idealnie ustawieni, żeby zabić chara który wam blokował drogę... (przypomnę zawstydzający fakt, drogę zablokował wam 37 lvl sorc/druidd?... cos takiego)

Koksowy 02-01-2009 11:31

brawo dla knighta 2 bp potow :O
brawo dla paladyna ktory zamiast sie leczyc to puszczal utani hur :o]
najlepiej jak malpioza wypuscili a on zamiast uciec gdzies gdzie nie ma potworów i sie lognać to im archery wybijał xD
Wogole to gratuluje wyposazenia brak destroy fieldow, gratuluje pvp.

Semek 02-01-2009 11:39

Dobra o co Wam chodzi ? Expili moze tam juz dluzej i tyle potow zuzyl ze tylko 2 bp zostaly mu gdy po nich wpadli.

A co do filmu to pownni roz...ac te najmniejsze lvl razem a potem dzide dac ;/

Sir Malpiiozo 02-01-2009 11:48

ta?

No to może inaczej miałem 2 bp potów bo nie myślałem że mogą mnie bić, to jest USA server wiec nie komentuje lagów, nie botowałem tego najta i jeżeli nawet byśmy uciekli ze staka to oni już tam mainharami wbijali a jest to gildia która rządzi jak narazie servem wiec nikt nam nie mógł pomóc, i jeżeli jesteście tacy PRO PVP elo ziomki to chętnie zobaczył co wy byście zrobili... granów nie mogłem walić bo na 1 sqm'e stalo ich kilku bez scula i nara rs i bye bye wiec najpierw zastanówcie sie co piszecie a potem coś mądrego wymyślcie

Gonzo 02-01-2009 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Malpiiozo (Post 2405273)
No to może inaczej miałem 2 bp potów bo nie myślałem że mogą mnie bić, to jest USA server wiec nie komentuje lagów, nie botowałem tego najta i jeżeli nawet byśmy uciekli ze staka to oni już tam mainharami wbijali a jest to gildia która rządzi jak narazie servem wiec nikt nam nie mógł pomóc, i jeżeli jesteście tacy PRO PVP elo ziomki to chętnie zobaczył co wy byście zrobili... granów nie mogłem walić bo na 1 sqm'e stalo ich kilku bez scula i nara rs i bye bye wiec najpierw zastanówcie sie co piszecie a potem coś mądrego wymyślcie

Ale przyznaj się, że tylko do 100 :*. xD

OldWerladyn 02-01-2009 12:17

Po skosie od schodów nie stało paru gości. Co za różnica paść od noobów czy mainów? Zanim by mainami po was wlecieli ten bez 15stki by mógł dać loga a tak padliście jak dwa nooby od kogo, a no noobów :(

Ja213 02-01-2009 12:18

Szkoda mi ich ten pall mógł na początku uciec a co czekał na zbawienie -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33.