![]() |
158 ek & 155rp died
|
Haha, ten knight pięknie padł
spoil zablokowal się dwiema hydrami, oni (pk team) przyleźli i z hydrami go jak dziecko zabili |
obydwaj pokazali totalny brak skila pvp.. Ja nie rozumiem jak na serwerze pvp mogli wbic taki lvl -.-
|
Podpowiem ci. Trzyliterowe słowo zaczynające się na b i kończące na t.
@topic Ładne fragi. |
Małpa i destroy fieldy <3.
|
no coment
0 pvp ta?
Ciekawe co miałem zrobić noby jeb**e jeżeli miałem 2 bp potów i nie w*****ajcie ludzi jeżeli nie gracie na tym servie... |
Rotfl nice frag ;d
|
To że miałeś tyle a nie wiecej potów zawdzieczasz tylko i wylacznie swojej inteligencji lol
|
Cytuj:
|
Ło lol. Jak zabijałeś te mino archery to pomyślałem, że zaraz zaczniesz używać na nich obsidian knife. ro ty fy ly.
Powiedziano mi, że po upie nie ma waste na hydrach. Ty waste miałeś, dzięki temu przywróciłeś 'nadzieję' tej grze :D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pomyśl logicznie, oni już tam kilka dobrych godzin siedzieli... i może dlatego im tyle potów zostało? Nie jestem obrońcą zwierząt, ale akurat Małpa ma dobre PvP. |
Wystarczyło 2x80+ żeby stamtąd zwiać, a przynajmniej paść z honorem...
2x150+ nie mogli uciec z "trapa", bo to nie był trap tylko caveblock. |
Filmu chyba nie ma co komentować... każdy widzi co kto zrobił a czego NIE zrobił...
Cytuj:
Cytuj:
|
brawo dla knighta 2 bp potow :O
brawo dla paladyna ktory zamiast sie leczyc to puszczal utani hur :o] najlepiej jak malpioza wypuscili a on zamiast uciec gdzies gdzie nie ma potworów i sie lognać to im archery wybijał xD Wogole to gratuluje wyposazenia brak destroy fieldow, gratuluje pvp. |
Dobra o co Wam chodzi ? Expili moze tam juz dluzej i tyle potow zuzyl ze tylko 2 bp zostaly mu gdy po nich wpadli.
A co do filmu to pownni roz...ac te najmniejsze lvl razem a potem dzide dac ;/ |
ta?
No to może inaczej miałem 2 bp potów bo nie myślałem że mogą mnie bić, to jest USA server wiec nie komentuje lagów, nie botowałem tego najta i jeżeli nawet byśmy uciekli ze staka to oni już tam mainharami wbijali a jest to gildia która rządzi jak narazie servem wiec nikt nam nie mógł pomóc, i jeżeli jesteście tacy PRO PVP elo ziomki to chętnie zobaczył co wy byście zrobili... granów nie mogłem walić bo na 1 sqm'e stalo ich kilku bez scula i nara rs i bye bye wiec najpierw zastanówcie sie co piszecie a potem coś mądrego wymyślcie
|
Cytuj:
|
Po skosie od schodów nie stało paru gości. Co za różnica paść od noobów czy mainów? Zanim by mainami po was wlecieli ten bez 15stki by mógł dać loga a tak padliście jak dwa nooby od kogo, a no noobów :(
|
Szkoda mi ich ten pall mógł na początku uciec a co czekał na zbawienie -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |