![]() |
ozmowa 2 tibijczyków przez telefon xd
Jak w temacie. [R]
http://pl.youtube.com/watch?v=tGjfxCs1oDw Warto wysłuchać kozaki i wyjrzyjcie przez okno o.o |
Nie wiem naprawdę jak to skomentować, brak mi słów xD.
@Ok'rzes Ja dokładnie tak samo. To było tak głupie aż nieśmieszne co wywołało we mnie śmiech.. A co do samego komentarza to naprawdę.. Nie potrafię tego skomentować xd. |
To było żałosne, jeśli oni sobie robili jaja.
Jeśli nie robili, to jeszcze bardziej. |
- a Ty seplenisz troche.
- Bo nie mam zębow... rotfl. |
Tak żałosne że aż się uśmiechnełem sam do siebie... Ehh.
|
Roflmao
Rofl , lol , xDDDD :D
--- a to nie smieszne? |
Hahaha mieciu szaleje XD
|
-Jak tam u twojej mamy?
-dobrze -a ogoliła cycki? lol |
no co, no krótka piłka ;P
gdzie ty mieszkasz? na wsi? no... wydoiłeś krowe? :D ŻĄŁ!!!!!!!!!!!!!!!! @edit daruje ci życie jak fri itamsy dasz... z tego jebłem, rly ;d |
Cytuj:
Moim zdaniem to było udawane ale niektore teksty ownia |
Na pewno to było ustawione..
PS. HAIL BIAŁYSTOK |
głupie ze aż fajne xD
|
Hahhaaah to gada Drakei z Wawiernia xDDDDDD i to nie do zadnego zabojcy, po prostu Wawiernia to taki frajer ze szkoda gadac ;d
|
Ehh co za debile rodzą się w moim mieście...Najpierw kononowicz (nie będzie niczego) a teraz ten idiota :P. Ale dobre dobre hahahaha
- A daj tate - a po co? - Kartofle chce zamówić - nie ma - jak to nie ma? - na ciągniku hahaha |
tamten to juz w gacie mial osrane xd
|
daruje ci zycia jak fri itansy dasz XDDDDDDDD
a w mc donald jadles kiedys? no taki fast food wiesz?... tak?! tak no O KURWAAAAAA...to ty jestes wiatowy men XDDDDD |
żałosne a nie śmieszne... koleś który udaje fightera dzwoni do kolesia bo go ubił w grze, to jest dla was śmieszne? tam nie ma ani jednego śmiesznego tekstu... a najgorsze jest to że to wszystko było ustawione... mogliście się troche postarać jak chcecie czymś zacynić w necie bo ta rozmowa napewno śmieszna nie była a wręcz wsiuńska... po wysłuchaniu tego mam ochote powiedzieć: wieś się bawi... B)
|
ahaha, ale ten koles ma glos! dodaje do ulubionych :D
smieszne |
Tu nie ma nic do komentowania, jeśli to był żart to mało śmieszny przynajmniej dla mnie. Jeśli nie to tym bardziej nie ma czego komentować gdyż koleś ma smuty ze ktoś zrobił bądź próbował zrobić mu krzywdę w grze 2D...
|
hehe niezłe :P "pierdolisz... pomyliłem dom? " haha xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |