![]() |
Druid czy Knight????
Mam pytanie.
Kim lepiej grać? Druidem czy knightem??? Robię now± postać i mam na razie 6lvl!!! Będę expił z kumplem 40lvl knight, dobre skille, na start dostane 2k i p legi, resztę eq kupie Jak wybiorę knighta to dostane jaki¶ sword na start i co¶ do skillowania Planuje doskilowac na 10lvl do skilli około 40-50, a potem na 20lvl do około 60-70, a na 30-35lvl około 80 Druidem mam mniejsze do¶wiadczenie gry! Może kupie pacca ( je¶li tak to kiedy??? ) Proszę o szybkie odpowiedzi!!! B) ps.Za błędy przepraszam |
masz neostrade czy nie?
masz neostrade czy nie? Eh.... Knight jesli chcesz kupic pacca tylko na miesiac czy 3. Jesli na stale to drut...... hmmm Pacc mysle ze od 14-15 lvl bedzie najlepszy te exori itp :D Knightem pacca jesli ci sie znudzi facc obstawiam 25 lvl max 35:D
|
jezeli masz dobry net i kolega knight znajdzie czas zeby Ci bloczyc potworki to bierz druida !
jezeli kolega woli sam expic niz zajmowac sie toba i masz sredniej jakosci net to bierz knighta |
Jeżeli będziesz expić z koleg± knightem to bierz druida i jak najszybciej kup pacc.
|
dziękuje za wszystkie odpowiedzi
zrobiłem druida :] ;) Proszę już nie odpowiadać na ten temat!!! Oto moje drugie pytanie ( może dział nie pasuje, ale nie chce pisać za dużo tematów ): Co mamy zrobić z koleg± żeby gdy kto¶ kliknie "look" na mojej postaci zobaczył, że kolega jest moim pro????? |
@up
Musicie gligie założyć ^^ |
o to jest Pytanie..
ja osobi¶cie Gram, Knightem bez pacca....ale jak kupujesz pacc to graj druidem.....ale Knight na 60 lvl to z exori i exori gran potrafi zawojować...i dopiero zaczyna sie jazda.. :P8o8o8o
|
już zrobiłem knighta, teraz skille sobie dobije do około albo 40/40 albo jak mi będzie chciało to 50/50 :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |