![]() |
Noże do rzucania
Hej
Gram palladynem lvl 14 i mam dosyć nisciego CAPa, przez co nosze tylko 2-3 włócznie. Niby wystarczy, ale jak trzeba uciekać, to gubię. Wyczytałem, ze istnieją noże do rzucania, które są lekkie i, co ważne dla mnie, jednoręczne, więc mogę uzywaćw w tym samym czasie tarczy. Nie wiem tylko, gdzie mogę je znależć. Powiedzcie mi proszę, gdzie znajdę/kupię to badziewie i czy opłaca siętego szukać tak, aby uzbierać jakieś 300-500 sztuk na zapas. |
takimi nozami rzucaja amazonki o ile sie nie myle lezy ich troche w amazones camp albo w wiesce troli kolo venory a ha mozesz je kupic w sklepie gdzie ssa pzryzady do gotowania oczywiscie jesli to sa te noze. I chyba jak sie nie myle to one sa jedno razowe takie cos jak szylet do zucania.
|
Jeśli chodzi ci o te noże co maja 30/10 to mi sie wydaje że mozna brac tyko jedngo do ręki i działa jak spear czyli podnosić go trzeba spod potwora możliwe że się myle bo nei esjtem pewien
|
Jesli tak to jeszcze lepiej bo sie nie zuzywaja a sa lzejsze od speara
|
Jeśli chodzi o to http://zaglada09.w.interia.pl/knife.gif, to zostawia je Ork lider może co jeszcze ale nie wiem.
Cytuj:
Cytuj:
16:14 You see 100 throwing knives (Atk:30 Def:0). Można brać maxmalnie 100. |
hehe no to sie niexle pomyliłem czyli ogólnie dziadostow jesli chodzi o trening i wogóle nie lbuei broni która znika tylko strzały ale to co inngo
|
Ja wogule nie lubie palldynuw i jego broni :P
|
Cytuj:
|
@Bobciu:
Broń ta ma przewagę nad strzałami taką, ze jest jednoręczna, i można uzywać tarczę, a nad włóczniami taką, ze jest duzo lżejsza. Do treningu jak wiadomo włócznie. I czy tyko Orc Leader je gubi? Bo w tabeli potworków więcej nie znalazłem... I po ile ich nosi? Pozdrawiam |
A czy jeśli rzuce potwora ta bronia to bede mugł ja później podnieść czy ona znika??
|
re.up
Znika, tak samo jak throwing stars, small stones |
Cytuj:
|
Wiec takie pytanie:)))
Skoro juz wszyscy wiedza ze nie chodzi o dagger tylko throwing knife to zdradzcie tajemnice gdzie mozna je kupic bo mi sie udalo tylko throwing stars znalezc i sprzedaje je koles w Thais Aha w sklepie z narzedziami ich nie ma:/ POzdrawiam Michu |
Ja trenuje spirkami i tak mi dobrze biore 16 i sobie miotam a nie jakieś tam wynalazki NOŻYKI :D
|
Dostepne rowniez sztuk 4 z jednego z questow na lodowych wyspach ^^ ;)
|
Wypadaja z dworcow, takich malych konusow co gryza po pietach, stalkerow, ds bodajze ale to chyba throwing stary
Tyle co wypada po 1 h huncenia na dworcach starczy na pol godziny treningu , ja aktualnie mam 80 throwing knife'ow :) ale jestem evul druidem :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |