![]() |
Zmiana: sword>distanse ?
Witam ... Pewnie większość z was uzna że jestem noobem i ten temat to tylko SPAM... Wiem że tak będzie więc proszę nie pisać postów typu "ale noob", "po co spamujesz" itp ... ;]
Ostatnio zaczął "kręcić" mnie Rook, więc postanowiłem zrobić Rookstayer'a ... Obecnie mam 24lvl i skill'a 20 w sword fighting'u ... I chciałbym się was spytać czy opłaca mi się teraz zacząć bić z broni dystansowych (jeśli tak to spear czy bow) czy może lepiej pozostać już przy walce mieczem .... ;] ? PozDrawiam ... I z góry Dziękuje ... ;) |
Distance na rooku?Chyba tylko pokazowo :P
|
Distance na rooku przydatny jest tylko na mino hell i test servery.
Z samego disa, nawet jeśli wbijesz 26 nie poexpisz tak jak z melee. |
Ale z dista chyba lepsze hity wchodzą ... (?) xDD
Więc radzicie abym pozostał przy sword'zie ... ;] ? |
Dist przyda Ci się tylko do zabawy,jak uznasz za nudne ciągłe expienie swordem możesz zabrać bow i strzaly albo speary i poexpic sobie na mino hell lub rotach z tym
|
tak jak juz kto smowil
sword -do expienia dist -do zabawy zwlaszcza na test serwerach |
Jeśli ci się chce to skilluj
Ostatnio widziałem na rooku 11 lvl który bil ze spearów po 40-50 więc chyba jest to użyteczne... |
@up
Tak, ale co 5 hit zapewne a reszta to missy. Nawet z wysokim lvl i skillem jak na rook będziesz trafiał niewiele częściej niż co drugi strzał. edit: Mam 64lvl, 23 dis. Best hit wynosi co prawda 65+ ale średnie hity wahają się między 25-45. Trafiam 7/10 strzałów. Ze sworda natomiast mam hity 25-35 tylko, że trafiam je prawie zawsze. A to duża różnica. @down Jaki znawca... |
opłaca się, ale musiałbyś wbić z 18 dist żeby się już fajnie waliło szczególnie w orki.
|
Cytuj:
@topic: Jak już mówiono distans przydaje się tylko na TSy (test serwy) i (jeśli Cię to "rajcuje") huncenie z nudów rotworów lub minosów... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Raport za SPAM / offtop / obraza uzytkownika. @topic Polecam Dist na mino hell albo rot hell Tak to na co dzien melle |
Ja tam mam 10lvl i wale ciagle ze spearow mam 18 dis best hit to 41 w rota lub orc spermana czy jak mu tam i fajnie sie wali z dista bo walisz jak nie trafiasz to uciekasz 2 kratki dalej i znowu. Czasem sie nudzi bo trzeba leciec po speary do miasta ale mnie to by wolniej znudzłlo niz sword.
|
Cytuj:
Temat Do Zamknięcia !! |
Na moje najlepiej swordem bo czesciej trafisz a taki dist wydajesz kase i jeszcze pelno missow... a tak to autora tematu: ale z ciebie noob ! bo co spamujesz takim tematem... ^^ :D
Pzdro |
Dist przydaje się na mniejszych lvlach (np. 8-15) gdy np sam nie pohuncisz na rotach /mino hell - lub z waste , bo wtedy optaczasz się kwiatkami/skrzynkami i sobie ładnie roty chlastasz a nic nie obrywasz. Natomiast później (+20lvl) dist jest przydatny tylko na zabawach/test serverach/TRAPACH <-- kiedy Cię trapują (a nie mów że jak 20 lvl na rooku może paśc bo padały już i 50+ lvl - i nie chodzi tu o boty)
|
Cytuj:
Sam jesteś noob, to nie jest spam tylko normalne w Świecie pytanie... Btw. Nie wiesz zapewne co to N00b :) |
Cytuj:
Więc po co trzy kolejne posty? |
tez tak mysle
|
Cytuj:
@topic Ogółem na test servy, chociaż taki 5-8lv z 15dista może zarobić bijąc roty/mino ze spear ;] Ale ty masz 24 więc bij dalej ze sworda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |