Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Power Abuser by Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=203088)

Bracia_Zdunscy 04-01-2009 17:10

Power Abuser by Interregnum

Panowie czy to jest normalne ? Expie sobię swobodnie swoim palladynem na frost dragonach wpada Interregnum i wypieprza mnie z respa. Co to ma być? Nie przesadzajmy każdy chce poexpic a akurat ja zająłem kolejkę więc mam prawo do tego. Gdy powiedziałem że nie opuszcze respa to powiedziano że moge szykować payment albo mam hunta i mogę dołączyć do IP. Po dalszej rozmowie stwierdziła osoba która mnie wyrzuciła z respa że jest to prywatne expowisko Interregnum i tylko oni mają prawa do expienia w tym i kilku innych miejscach.

Bojl 04-01-2009 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bracia_Zdunscy (Post 2409409)
Panowie czy to jest normalne ? Expie sobię swobodnie swoim palladynem na frost dragonach wpada Interregnum i wypieprza mnie z respa. Co to ma być? Nie przesadzajmy każdy chce poexpic a akurat ja zająłem kolejkę więc mam prawo do tego. Gdy powiedziałem że nie opuszcze respa to powiedziano że moge szykować payment albo mam hunta i mogę dołączyć do IP. Po dalszej rozmowie stwierdziła osoba która mnie wyrzuciła z respa że jest to prywatne expowisko Interregnum i tylko oni mają prawa do expienia w tym i kilku innych miejscach.

Ja, Boil, najuczciwszy, najszczerszy, najlepszy, najbardziej obeznany z rozmowami z ludźmi, postaram się wyjaśnić Ći, pare spraw. Po pierwsze Interregnum nie robi, nie robiło i nie będzie robić PA, WIEC KURWA WBIJ TO SOBIE DO TEJ TWOJEJ PUSTEJ GŁOWY PAJACU. Przepraszam poniosło mnie. Druga kwestia, to to, że serwer jest nasz. Uważam, że ta historia jest w 100% zmyślona, napewno expił tam ktoś z mojej jakże wspaniałej gildi, a ty, zwykły Marcin of Arcania, miałeś czelność wjebać mu się na resp. Prosze Cię, nie rób propagandy, bo jeszcze ktoś uwierzy.

bemo 04-01-2009 17:58

nie musi, i tak mu wszyscy wierza :|

laxiu 04-01-2009 18:21

"z mojej jakże wspaniałej gildi"
Dziecko żądne władzy.
Haha Killed at Level 149 by Tivi Nala
and by Reptail
od 40 zginąć gz

Koszyk 04-01-2009 18:24

Gdyby to jeszcze prawdziwy Boil pisal...

@Up

Moze gdybys tu gral i orientowal sie sytuacją na serwerze wiedzialbys czemu padl o w/w osob.

Yafls 04-01-2009 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2409557)
Gdyby to jeszcze prawdziwy Boil pisal...

@Up

Moze gdybys tu gral i orientowal sie sytuacją na serwerze wiedzialbys czemu padl o w/w osob.

kazdy kto gra na arcanii wie jak boil ogarnia d; nie dziwie sie ze padl

Sericalan 05-01-2009 17:30

Tak , to jest nrmalne ze gildia rzadzaca robi pa wiec nie wiem czemu jestes zdziwiony ale i tak ich nie lubie ;p

Lafa_elo 07-01-2009 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yafls (Post 2409570)
kazdy kto gra na arcanii wie jak boil ogarnia d; nie dziwie sie ze padl

rofl felix lepiej niz ty

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29.