Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bracia_Zdunscy
(Post 2409409)
Panowie czy to jest normalne ? Expie sobię swobodnie swoim palladynem na frost dragonach wpada Interregnum i wypieprza mnie z respa. Co to ma być? Nie przesadzajmy każdy chce poexpic a akurat ja zająłem kolejkę więc mam prawo do tego. Gdy powiedziałem że nie opuszcze respa to powiedziano że moge szykować payment albo mam hunta i mogę dołączyć do IP. Po dalszej rozmowie stwierdziła osoba która mnie wyrzuciła z respa że jest to prywatne expowisko Interregnum i tylko oni mają prawa do expienia w tym i kilku innych miejscach.
|
Ja, Boil, najuczciwszy, najszczerszy, najlepszy, najbardziej obeznany z rozmowami z ludźmi, postaram się wyjaśnić Ći, pare spraw. Po pierwsze Interregnum nie robi, nie robiło i nie będzie robić PA, WIEC KURWA WBIJ TO SOBIE DO TEJ TWOJEJ PUSTEJ GŁOWY PAJACU. Przepraszam poniosło mnie. Druga kwestia, to to, że serwer jest nasz. Uważam, że ta historia jest w 100% zmyślona, napewno expił tam ktoś z mojej jakże wspaniałej gildi, a ty, zwykły Marcin of Arcania, miałeś czelność wjebać mu się na resp. Prosze Cię, nie rób propagandy, bo jeszcze ktoś uwierzy.
|