![]() |
Ekipa do GRY(nowa rodzinka, gildia itp.)!
Witam!
Wpadłem na pomysł założenia ekipy, gildii w tibii na dowolnym świecie(bez non-pvp). Sami wiecie jak nudne są samotne hunty itp.? Moja idea opiera się szczególnie na wspólnej grze. Chciałbym, abyśmy byli zgraną grupą, mam na myśli: wspólne hunty, pk itp. Czekam tylko na poważne wypowiedzi. Chcę także poinformować, że nie mam zamiaru być leaderem, bo tego nie lubię. Więc tak. Podania składamy w tym temacie i powinny one zawierać. (mój przykład): Wiek: 15(16 niedługo) - liczy się to co masz w głowie, a nie wiek Ile lat grasz - 3 i pół z przerwami Świat jaki proponujesz - hmm nie mam pomysłu, zdaje się na was Profesja, która chcesz grać - druid/sorc Premium Time (masz, będziesz kupował?) - zostało mi jeszcze 39 dni Dostępność - do kilku godzin dziennie (wiadomo mam swoje życie, szkoła, kumple - nie moge tego zaniedbywać dla gry, chce się po prostu dobrze bawić) Chcesz być leaderem? - dlaczego? - ja mogę być co najwyżej vice-leaderem... Przydomek(przed nickiem), nazwa rodzinki - hmmm HellBoys - to moja propozycja Oczekuję ludzi aktywnych, ale nie no-liferów itp. Liczę na dobrą zabawę i wielkie osiągnięcia! |
Ile lat grasz - od tibi 7.3 ;d Świat jaki proponujesz - Kyra Profesja, która chcesz grać - druid Premium Time (masz, będziesz kupował?) - kupie za jakies 2 tyg , max miesiac Dostępność - do kilku godzin dziennie (wiadomo mam swoje życie, szkoła, kumple - nie moge tego zaniedbywać dla gry, chce się po prostu dobrze bawić) Chcesz być leaderem? - dlaczego? - ja mogę być co najwyżej vice-leaderem... Przydomek(przed nickiem), nazwa rodzinki - nie potrzebne ;D Liczy sie nazwa guildi i zgranie osób |
Gram : od tibi 7.6 Świat : obojętny byle pvp Profesja : Druid Premium Time : będzie w tym/następnym tygodniu Dostępnośc : zależy Leaderem raczej nie chce byc ;p Przydomek : coś typu killers , punishers , itp. |
Cytuj:
ten drugi też... |
wiek; tżynascie i 4 miesionce jak wazne sa
ile lat grasz; gram 1 lat czyli rok swiat; proponje guardia profesja; rycesz premium itme; czytlame m w porandikah fjane to jest moze kupie jak wyjde na miana dostepnosc; zazwyczaj ale czasmem na niewiekdoku chce byc lsidemm bo umie rzondzic pprzydomek to krul morz byc albo jakis godny moijiej podsady |
Wiek: 15 "liczy się to co masz w głowie, a nie wiek" - popieram
Ile lat grasz - 3 i pół z przerwami Świat jaki proponujesz - Selena, bardzo dobry serwer , żadk kiedy zdarzył mi sie PK , Ceny tez umiarkowane Profesja, która chcesz grać - knight Premium Time (masz, będziesz kupował?) - kupie w pobliżu marca Dostępność - 2-4 h Chcesz być leaderem? - dlaczego? - Znam bardzo dobrze mapę tibii , Mam to coś Przydomek(przed nickiem), nazwa rodzinki - HellBoys - ładnie :D A ja moge być Nieustraszony xD |
Może pogram, może nie (zależy od szkoły-tzn. czy będę miał czas)
Wiek: 15 (w lipcu 16) Ile lat grasz -od 2004 roku Świat jaki proponujesz - jestem otwarty na propozycje Profesja, która chcesz grać - druid (dla odmiany) Premium Time (masz, będziesz kupował?) - zależy czy będę grać, a jak będę to od 20 lvl (80% na to, że kupie) Dostępność - 2-3 h max (nauka,kumple itp. Chcesz być leaderem? - dlaczego? - Hmmmm, ostatecznie mógłbym, ale, według mnie, nie nadaje się (nie mam talentu do zjednywania ludzi-no wiecie o co mi chodzi :P) Przydomek(przed nickiem), nazwa rodzinki - a można by się pobawić w innym języku, dajmy na to japońskim (uwielbiam m&a)- czyli Sokeni no Shine co znaczy coś typu Sokeni Śmierci, czy Śmiercionośny Sokeni (sama nazwa japońska mi się podoba :P) @edit Moje gygy: 6720333 |
Pisze się na to ;P
Wiek: 14 lat Ile grasz? - Z 3 lata. Jaki świat proponujesz- Obsidie, bojadże Aldore, jak nie to przyjmę propozycję. Profesja którą chcesz grac?- Sorcer, bojadże druid . Premium Time(masz czy będziesz kupował)- zależy czy się dobrze rozwine. Dostępność- Mam teraz dużo nauki, więc może jakieś 1-2h dziennie. Chcesz być ledearem- Nie, ta posada mi nie pasuje wole jakiegoś skarbnika czy coś. Przydomek- Lubie coś w stylu japońskiego np: Zdzichu-kun, Załamaczka-san , Jestem_Mastha pro-chan |
Przyjęci wszyscy oprócz tego 13latka. Ja nie wiem czy on udaje, czy na prawdę jest taki jaki jest. :)
Śmiało piszcie dalej. |
To słuchajcie ludzie.... Proponuje świat Selena . A dlatego że gram juz tam od pewnego czasu ( Ale i tak zrobiłbym new chara ) , ceny nie sa ani za wysokie ani za niskie , z huntow by sie zwrocilo i wogole , nie ma przepelnionych expowisk , ani zbyt wielu noobów czy pk-rów , tylko raz zdazylo mi sie PA , ale jak im pokazalem brass armora , to odpuścili xD .... I najważniejsze NIE MA KOLEJEK xD ... Dobra Ludzie których Kyro przyjął napiszcie do mnie na gg , to ustalimy co i jak . Jestem zazwyczaj dostepny od 17 w tygodniu , a w weekendy to zalezy :P ...
Pozdro |
Cytuj:
|
Mam pytanie, Kiedy zaczynamy?
@Edit Jak coś do mojej posady(ofc jak będzie glidia) to mogę zrobić logo. |
STARTUJEMY!
ŚWIAT: SELENA Najlepiej, aby każdy z Was miał przed nickiem Sir **** <-- coś śmiesznego najlepiej... Kto gra niech pisze na nick Sir Leser... Później zrobimy gildie... Ja będę leaderem jeśli nie ma chętnych.... |
Cytuj:
|
Zapis
Wiek - 16lat (od stycznia 18. 2009).
Gram - od 3 lat. Świat - najlepiej jakiś spokojny bez PA, Huntów , dużej ilości PK. Proponuję światy gdzie są w większości Hiszpanie lub USA. Są to światy Empera (chyba ) , Jamera , Galana ( tu już są większe ilości PL ) Prof. - Chciałbym się sprawdzić grając Sorcererem. Dostępność - Teraz koniec półrocza ale w weekend zawsze mam czas a w tyg to 2-3hgodz. Lider - Nie posiadam w chwili obecnej PACC więc mogę być runemakerem. Przydomek - albo każdy wybierze indywidualnie NICK albo (swoja część) i np. De'Suza ( Nick kolegi z Astery jako przykład ) PS: Jeśli można to bym zachęcał do gry na Astera lecz jeśli będę grał sorckiem i będzie szło to jakoś to postaram załatwić sobie PACC . |
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
|
W tabelki się nie będę bawił. Tylko w skrócie:
Gram ok. 3 lata, co do profesji to mam absolutny mętlik w głowie i nie wiem, PACCa kupię jeśli gra mnie wciągnie (na pewno nie na siłę), zależy od tego jak przyjemnie będzie mi się grało od 0h - 7h dziennie, mógłbym być jednym z przewodniczących, dlaczego? Musisz sam się przekonać, ja tylko zacytuję: "Stado baranów prowadzone przez lwa będzie silniejsze, niż stado lwów prowadzone przez barana". Tyle. Jak co to proszę dać znać w tym temacie kiedy i gdzie gramy. Aktualnie się szwendam po światach i nie mam konkretnej postaci więc chętnie się przyłączę ;) Pozdrawiam. |
Jak już mówiłem gramy na Selenie.
Pisać do mnie na nick Sir Leser w grze... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |