![]() |
Pall
moze temat nie jest wlasciwy ale ..
Czemu pall jest taki uwielbiany przez graczów ja gralem pallem ladnie sie gralo do czasu odpiwiedzcie mi na pytanie pall ma wady i zaltety wady amunicja sie kaczy przy pierwszym lepszym lagu ded :/ skillanie na pvp ryzyko pk zalety skillle szybko ida wali dosc duzo na dobrych skillach :) moze uzywac runy sd wali z dystu guarda mozan zaslolwac z 15levelem :) |
Cytuj:
i tak dalej... magi i druid padają jeszcze szybciej na lagu niż paladyn takie samo ryzyko przy skillowaniu ma knight magowi i druidowi kończą się potiony dużo szybciej. Podsumowując: Profesja dobra, szybko skilluje, potem już czerpie radość z gry, optymalnie łącząca zalety wszystkich profesji.Ekonomiczna. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zresztą jak skillujesz z kolegą to przecież nie stajecie przed depo i zostawiacie postaci na bocie(anty afk), bo w ten sposób rzeczywiście można zaliczyć zgona. |
dziex
dzieki za odpowiedzi wlasie gram pallem 1raz na pvp xd
|
Cytuj:
Cytuj:
Po 2. Jaki uwielbiany? Po prostu łatwo sie nim gra, co przyciąga dużo ludzi Po 3. Do jakiego czasu? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No jeżeli na nic więcej Ciebie nie stać jak na 15 lvl, to już nie moja wina Pozdrawiam |
xd
gram pallem 2 raz :/ wiec sie nie dziw
|
Cytuj:
Zresztą wyluzuj >,< On się normalnie kulturalnie zapytał i w ten sam sposób wypadałoby odpowiedzieć, a nie od razu na niego naskakujesz. I nie czepiaj się tego jak On piszę. Nie każdy jest takim poliglotą jak ty niestety. Tak na przyszłość : Zamiast sto tysięcy razy cytować mógłbyś to zrobić raz. \.../ |
bo teraz pall ma eq dajace + 5 dista do tego moze nosic demon (golden?) helmet i softy z MMS (great?) shield walac assassinkami po 500 + instant spell + Holy magic missle zadajac wieksze obrazenia niz jakakolwiek inna profesja bez zadnego waste.
Skill mu idzie jak burza wbic 80/80 mozna na 8 lvlu i jak masz dobra miejscowke to pk cie nie Zpekuje :p po skillowaniu moze od 8 lvl isc na wiekszosc potworow jak cycki, minosy dragony (z waste) i wbic przyzwoity lvl z kilka dni wiecej? ... @3up hehe ladnie zes go pojechal :D |
Nie opłaca się takiego skilla wbijać na tym lvl, bo łatwo zgon zaliczyć i po skillu.
|
Ja gram kinemB),ale się zastanawiem nad zmianą profki,pograłbym pallem:p.Palkiem bardzo dobrze expi się od 25lv (royalki) normalnie supcio:confused::D sam kiedyś miałem 29 palka ale hacked X(X(X(X(X(X( e tam latwo się nim gra i to jest dobre
|
:p
Obecnie gram 2 harami xd mam juz 23druida i wielki szacun dla palla 15lvl i skille 65/60:0 mam niski shieldnig poniewaz wale ze spir a jak wale ze spir to biore tylko lekki armor i legsy i duzo spir xD shielda nie biore bo i tak wale z dista xd:D
|
Cytuj:
pl? ........................... |
@up
Ten kto umie, ten przeczyta i zrozumie. |
Mam wrazenie ze to prowokacja. Popatrzcie tylko jak i co on pisze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |