![]() |
Pallady - skillowanie i exp
Witam!
Mam 14 palladyna 55/39. Nie wiem czy skillowac do 80 dys i potem expic czy wbic 60dys i expic. Mam 2k small stones, jaki dystans wbije? Jeszcze chciałbym się dowiedzie kiedy kupic PACC? |
RÓB JAK CHCESZ! a jeśli wolisz grać nie dla siebie tylko tak jak grają inni to przeczytaj jeden z 9021930192379723 poradników dla pala...
btw. ja niedawno zrobiłem pala, mam 26lvl i 57/39 i jestem zadowolony bo skillowałem łącznie może z godzine B) ale skoro ty potrzebujesz wysokie skille żeby ubijać cyce na 2 hity to twoja sprawa, mi się gra dobrze i leje na poradniki |
Cytuj:
|
ja bym dotlukla jeszcze tak ten 60 dist :P expisz do 30-50 i decydujesz czy jestes zadowolny z chara czy chcesz podbic skille...
osobiscie znam osobe ktor na 20 lvl miala 80 dist palem... wynik byl taki 2 tyg pozniej miala 51 lvl :) tylko ze zmarnowal 1-2tyg na wbicie tego skilla :P wybor nalzey do Ciebie |
spozz
Ja uważam ze powinienes podskilowac do tego 60 dista potem juz tylko expic i skill sam wleci :] .
|
Cytuj:
sraki dziekuje ale juz nie mam sily do takich osłów |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up@
A bierzesz się za pisanie poradników dla druida -.-' PS: Ja 12 palkiem mam 70 i co z tego? Co to kogo obchodzi? Masz żałosne skille Kromka topic@ A skąd my mamy wiedzieć ile wbijesz skilla tymi kamykami? A PACC kup na 8 lvl, ale tylko po to, żeby zaszpanować outfitem down@ No napewno... Ale skoro Ty druidem trenisz kamieniami, to wiadomo, że masz nie lada doświadczenie |
@up
Bo mam doświadczenie co do druida... i mam 87 druta lecz nie chce mi się nim grać -.- |
Satanik, przyznam ci że twój post jest mądry.
Sitius, rzeczywiście powinieneś grać tak, aby sprawiało ci to przyjemność. Wiem, ja też nieraz lookając do poradników byłem zdziwiony, bo według niektórych poradników, "minimum" dista na mój lvl było dużo większe, niż mój dist.Oczywiście, najlepiej było by wbić ~80 dist na start i expić, ale gdzie tu jest sens?Ja wole mieć potworka na 100 hitów i expić z przyjemnością, niż brać go na hita po dłuuuuuugim okresie skillowania, który wyczerpał wszelką frajdę z gry. OCZYWIŚCIE, SKILLE SĄ BAARDZO WAŻNE Szacuję, że na 1 bp kamieni wbijesz jakis hmm..72 dist ?(bo nie zaczynasz od 10, lecz od 55) No i jakby nie było, muszę cię troche dojechać xD Rzygać mi się chce jak widzę pytania "Jeszcze chciałbym się dowiedzie kiedy kupic PACC? " --->Powinieneś kupic: a) wtedy, kiedy ci się podoba b) po wbiciu wymarzonego skillu c)po nazbieraniu kasy na promocję i czary P.S :Najlepsza jest opcja a), opcje b) i c) są dobre wtedy, jeśli szczególnie żal ci hajsu na pacca lub chcesz go wykorzystać najlepiej, jak można P.S.S: Jeśli żal ci hajsu na pacca tak jak mi, pomyśl "Są setki różnych, gorszych sposobów na wydanie kasy" , "Jestem narkomanem, który wydaje 1zł dziennie na dragi"(3 miechy pacca za 90zl), pomyśl również o urozmaiceniach gry, jakie wprowadza pacc xD Ale się rozpisałem... |
Cytuj:
|
@ofc UP
tak ale doskiluje 60/50 ( SHIELDING ZLOOKAJ BO aktualnie mam juz 47 bo skiluje ) I wbije 20 i bede hital x2 jak ty B) |
owszem i będziesz na 20lvlu zwykłym spearem zabijał cyce na 3 hity tylko że ja w tym czasie będe miał już 35lvl jak nie lepiej, a podczas wbijania tego lvla wpadnie mi z 6 skilli na pewno B)
|
@up
RSy są od 25 lvl. @topic Rób jak chcesz i nie pytaj się nikogo, ktoś lubi grać ze skillami 90/70 na 12 lvl, a inni też na 12 ze skillami 40/20. Wszystko zależy od Ciebie i Twojego sposobu i stylu gry i taki temat jest bez sensu bo 10 osób napisze Ci 10 NAJLEPSZYCH jak na swój gust opcji. |
Powiem Ci z wlasnego doswiadczenia: Dobij do 60 spearami i zacznij trenowac do 70 kamyczkami. Styknie Ci tak moze do 71 dista, mniejwiecej.
Wtedy zacznij expic, zrob lvl 30, dokup kamyczkow i dobij 75. Potem rob 40 lvl i dobij 80 dista. Pozniej to juz tylko wedlog uznania, ja zamierzam wbic do 60'go mniejwiecej 85-90. Takie skille maja wiele zalet, ale trzeba miec troche umiejetnosci bo inaczej jak padniesz to skille spadaja i robi sie smutno. Powodzenia. |
Cytuj:
|
@up
A czy w levelu postaci trzeba wpisywać swoją główną?? Mam 30 palka i 44 Royal Paladina więc sie na tej profie znam.:baby::baby::baby: |
Cytuj:
btw. napisałem żebyś wracał na druida bo takiego masz wpisanego więc stwierdziłem że to nim teraz grasz, a resztę twoich charów mam głęboko w dupie i myśle że dalsza rozmowa z tobą nie wniesie nic do tematu bo jak na razie w ogóle nie rozumiesz co się do ciebie pisze... :faceoff: więc skończ udawanie pro mega hiper evul palka jak nie rozumiesz prostych postów i pytań zadawanych przez autora... B) @edit 44 rp to faktycznie... możesz się co najwyżej wypowiedzieć jak i czym dragi bić k thx bye |
Cytuj:
No widzisz, a ja na 15 lvl wbiłem 60 dista i PYK po 8 dniach miałem 50 lefelek x/ Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:44. |