![]() |
Rekrutacja do Nowej Rodzinki/Gildii na Nebule
Witam
Jak dotąd męczyłem się na świecie zdominowanym przez br. Osiagnalem to, co sobie zamierzylem, dlatego teraz chcialem zebrac grupe ludzi i wejsc na Nebule tworzac gildie/rodzinke trzymajaca sie razem. Moj dorobek : Posiadam kilka postaci 130+lvl ostatnio zrobilem ek na serwerze gdzie grala kolezanka zdobywajac tam pierwszy full summoner wsrod pl. Spora ilosc pieniedzy i itemow na world trade. Wymagania: - Teamspeak - PACC - Mozg (Logiczne myslenie ON i poprawna ortografia takze mile widziana) - Jakis sensowny dorobek (Potrzebujemy dobrego teamu ktory sie wybije) - Poczucie humoru :) Obecnie, team liczy 5 osob. (w tym jedna dziewczyna xP) Czekam na zgloszenia i pozdrawiam :) |
ja bym z chęcią doszedł ale niemam ani pacc ani 130 lvl xD
|
Nie mowie o posiadaniu 130 levela ;p mozna miec doswiadczenie na temat gry i szybko wbijac levele nie posiadajac takiej postaci. Jednak pacc oznaczalby przynajmniej ze osoba sie tak poprostu nie wylamie przy 20 lvl ;p
Czekam na zgloszenia :) |
z wielka checią sie dołącze :) lecz pacca nie mam ale zamierzam kupić w lutym ;d
dawno nie gralem na nebuli i zamierzałem powrócić :) |
mam 40 palka lecz wolno bije lvl bo niemam czasu na gre. Niedługo ferie więc nabije troche lvl xd:evul:
|
widzę ze ostry team się szykuje v.v
@topic tutaj trudno kogoś takiego znaleźć:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |