![]() |
Prawdziwa przyczyna cofek serwera:P
Winicie Cipsoft o mass kicki, cofki serwera albo bany?
Cała prawda: www.tiligusftp.republika.pl/masskickipol.jpg Sorry, że tak niedbale wklejone...xP Re Down: Ummm... mi jakoś bardziej pasowało tutaj... Re Filonson: Jedyne Co jest w tym moje to tylko ten error, a tą babe znalazłe na stronie z humorem;) |
LOL?
to chyba powinno byc w iinym dziale...? |
hahaha niezłe hahaha gratz naszczęście ta baba niedorwała sie do kompa gm z secury :D
|
To jest w/g mnie fantastyczne. Naprawde się uśmiałem. Powiedz kto to robił ?
|
Lol
Hehe widziałem prawie takie samo zdjątko na stronce jakiegoś serwera gry ultima online :]
|
Omg !!! ALE SIE UŚMIAŁEM :D:D
Świetne :D |
normalnie to jest.....
........... qrde spadlem z krzesla!! TO JEST ROZBRAJAJACE!!! |
ROTFL'N'LOL poprostu xDDD
|
To jest zedytowane zdjecie.. Pomysl - 10/10 wykonanie - XX/XX (wkoncu nie twoje) Normlanie tam pisze - Warning ! Nuclear War!
|
juz to widzialem, tylko ze oryginalna wersja :> i nie rozsmieszylo mnie tak jak moich poprzednikow :(
|
Owned !
Brzydkie baby w tym cipsofcie pracują ;) |
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dobre ale brzydkie baby pracuja w tym Cipsowcie... no cóż takie są stare Niemki ;)
|
Lollercoaster!!
|
Hahahahahahaha
Po Prostu Lol :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
hehe genialne, pialem przed kompem:)
|
Zayebiste :D: :D :D :D :D :D
|
ROTFL
Niezłe. Ale znam to ( z tym nuclear war ). |
hahahahahaha super B)
|
Gram akurat na Harmonii
Grrrrr.... już wiem skąd te kicki nick: Isair of Xel'Rash lv: 14 mlv: 29 (rośnie) fishing: 57 ------------------------------ ''Gdy serce człowieka skryje sie w cieniu, dziecie utuli Grozę w ramionach. Przez starożytne krainy przejdzie Wędrowiec, a śladem jego podązac bedzie chaos. Trzech braci ponownie sie zjednoczy, a świat śmiertelnych znowu stanie na krawędzi zagłady. Ostatni z braci przybędzie na świętym rumaku, potopic ludzi: winnych i niewinnych jednako'' ------------------------------ LESZCZ tak na mnie mowia |
LOL!!! :D :D 8o 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |