![]() |
"Przyklejone: Nabór do Supportu ( 1 2 3) Kshaq"
Po co robicie nowy nabór?
Najpierw zajmijcie się moderatorami i supportem (poprawione) nieaktywnym, no i tymi typu 'wieszak'. Tibia.pl schodzi na psy, przez to, że obecni moderatorzy nie potrafią utrzymać tu porządku. Wybierzcie kilku, ale porządnych... Moderator/ support. Dla mnie rzecz jedna i ta sama. Nikt sie nie wyróżnia. btw. Torg rox. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale poważnie, ja na tibia.pl nie dostrzegam pracy moderatorów, ale jeśli już to strasznie opóźnioną... |
Nie wiem jak to z moderatorami ale my w supporcie mamy dość dużo do roboty, a wiadomo że teraz się szkoła zaczęła i nie ma czasu.
Poza tym poprawiamy oceny itd. Święta były i ludzie powyjeżdżali. Poza tym Torg nie jest taki fajny. Nie raz widzę temat a tam zdjęcie jak jakieś gołe dziadki sobie lody robią. |
Na Torgu moda ma cała rodzina admina, wszyscy sąsiedzi oraz koledzy, bany lecą za byle co, poza tym, nie wiem co wy userzy macie do Wieszoka, jest bardzo dobrym modem, głównie to on z Tompiorem usuwa spam na tym forum, który to wy powodujecie, że na tej stronie występują jeszcze jakieś zasady to jest zła? Nie pasuje Ci trollostwo? To nie odpisuj w prowokacyjnych tematach, tylko je raportuj.
|
Tak to juz jest na tym forum. Srednia wieku uzytkownikow to okolo 13-14 lat - jest to niestety wiek buntowniczy. Wystarczy kogos takiego upomniec i juz mysli, ze sie na niego uwzielismy, albo, ze jestesmy niesprawiedliwi.
I kolejny raz przytocze cytat Droma: Cytuj:
|
Up
Po prostu, jak by człowiek chciał im dogodzić, to i tak nie da rady ;-) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Tompior - na hotkeyu masz ten cytat czy jak? ;)
@autor: Nie podoba się? To zamknij przeglądarkę. A i coś to schodzenie na psy tibii.pl nie wychodzi, bo słyszę to od 5 lat non stop, co by się nie działo. Takie gadanie już chyba wyszło z mody, to już nie jest "elo" więc po co się lansujesz? ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |